08:31 12 Iulie 2020
În direct
 • EUR19.46
 • USD17.19
 • RUB0.24
 • RON4.02
 • UAH0.64
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  Fetele dispărute din Caracal - crimă odioasă (225)
  13413231

  ”Sunt multe elemente care mă fac să evaluez posibilitatea că nenorocirea nu e despre un criminal în serie ci despre o rețea de carne vie”.

  BUCUREȘTI, 29 iul - Sputnik, Dragoș Dumitriu. Deși insistă să atenționeze că „nu este ziarist”, cunoscutul realizator Mircea Badea reacționează mai lucid decât majoritatea jurnaliștilor de investigații. În cazul de la Caracal, Mircea Badea a pus o problemă extrem de logică – subliniind ciudățenia contextului:

  ”Titlul corect ar trebui să fie acesta: 'La 20 de kilometri de scutul antirachetă, nu a putut fi identificat unul într-o curte, cu toate detaliile date'” a declarat Mircea Badea la Antena 3.

  În afară de asta, Mircea Badea pune accentul pe o variantă foarte gravă – trafic de persoane, într-un sistem bine pus la punct!

  ”Sunt multe elemente care mă fac să evaluez posibilitatea că nenorocirea nu e despre un criminal în serie ci despre o rețea de carne vie”, a notat Mircea Badea.

  Realizatorul Antena 3 remarcă un aspect uimitor: ”Suspectul din Caracal avea 3 telefoane. 3!”, a exclamat Mircea Badea.

  ”Ce naiba putea să facă asta cu 3 telefoane?! Stătea în maghernița aia împuțită și avea 3 telefoane?!?! Cu cine naiba vorbea la ele?!?!”, întreabă uimit Mircea Badea.

  Și, atenție, concluzia: ”Începe să se contureze pronunțat varianta traficului de persoane”, scrie Mircea Badea, pe Facebook

  Precizăm însă că Mircea Badea NU a făcut o legătură directă între tragedia de la Deveselu și rețeaua de proxenetism și sclavie sexuală pentru Deveselu.

  A făcut-o în schimb presa locală. Da, presa locală a dat informația (pe surse) că suspectul crimelor de la Caracal ducea fete la Deveselu. Nimeni nu a sărit în sus până când nu a preluat Sputnik - citând, corect, cu link, presa locală.

  În momentul acela, propaganda sistemului a sărit în sus! Mai ales G4Media și ”Adevărul” - despre care se spune că ar ține de SIE. Oare tocmai s-au dat de gol?...

  Cele două publicații afirmă că DIICOT a negat anchetarea lui Dincă în vreun dosar care ar avea legătură cu Deveselu.

  Așteptăm și continuarea datelor comunicate oficial, nu prin presa sistemului. Până atunci, reamintim de un caz interesant pentru contextul actual – despre care DIICOT știe, poate și alții.

  Cel al minorelor pentru Deveselu, caz din 2012. Cităm din Antena 3.

  ”Minore din Caracal pentru distracţia americanilor de la Deveselu. Zeci de eleve au fost obligate să practice prostituţia de o grupare interlopă, pentru plăcerile americanilor dar şi ale unor austrieci aflaţi în România pentru consolidarea unor hidrocentrale.

  Tinerele erau şantajate cu imagini video din timpul partidelor şi erau scoase frecvent de la ore pentru a fi duse la clienţi. În total 30 de fete au fost traficate”.

  Dar, atenție la ce urmează și la similitudinile cu cazurile Alexandra și Luiza - vârstă, agresiune fizică și sexuală.

  ”Interlopii agăţau fetele în baruri sau prin cunoştinţe. Le violau sau le convingeau să întreţină acte sexuale. (…) Elevele, cu vârste cuprinse între 14 şi 18 ani”.

  Ne oprim deocamdată aici cu comentariile și analogiile. Vom reveni.

  Тема:
  Fetele dispărute din Caracal - crimă odioasă (225)

  Tematic

  Două decizii Scandaloase în cazul Sorina! Mircea Badea a avut dreptate!
  Mircea Badea pune punct discuției despre Președinție: iată avantajele reale, nu povești!
  Mesaj din Germania, pe placul lui Mircea Badea: ”Nu ar fi rău de loc dacă i-ar impozita!”
  Tagurile:
  scutul atirachetă, Caracal, Mircea Badea


  Știrile Zilei