23:24 16 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.45
 • USD17.70
 • RUB0.25
 • RON4.36
 • UAH0.66
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  Fetele dispărute din Caracal - crimă odioasă (229)
  37734221

  „La Sibiu, la Summit, domnul Macron a convins pe cine trebuie ca să dea locul, 2 , să câștige cel de pe locul 2, o firmă franceză”.

  BUCUREȘTI, 29 iul, Sputnik, Dragoș Dumitriu. Imediat după aflarea veștii că nepoata sa a dat 5 apeluri la 112 Alexandru Cumpănașu, a intervenit la Antena 3, făcând o dezvăluire incendiară.

  Dezvăluirea a pornit de la revolta lui Cumpănașu împotriva explicației STS privind întârzierea contractului pentru modernizarea infrastructurii sistemului național unic pentru apeluri de urgență din cauza unor contestații.

  ”Ca urmare a unor contestaţii înaintate de unii operatori economici participanţi la procedura de achiziţie publică, atât la nivelul CN de Soluţionare a Contestaţiilor, cât şi la Curtea de Apel, proiectul de modernizare, aflat acum în stadiul de derulare a procedurii de achiziţie, cu termen de finalizare în 2021, prezintă o întârziere de aproximativ 6 luni”, a adeclarat STS.

  Reacția lui Cumpănașu a fost vehementă – iar acuzațiile merg la cel mai înalt nivel!

  ”Oamenii ășția au tupeul să dea vina pe blocarea acelei achiziții publice pentru  upgradarea softului în condițiile în care a existat deja un câștigător – o firmă americană, cred – iar la Sibiu, la Summit, domnul Macron a convins pe cine trebuie ca să dea locul, 2 , să câștige cel de pe locul 2, o firmă franceză”, a declarat Cumpănașu.

  Într-adevăr, licitația a fost câștigată de Orange în asociere cu francezii de la Atos Convergence Creators, în pofida faptului că favoriți erau americanii de la Omnilogic. La aceeași licitație a fost prezent un grup format, printre altele, din firme ale controversaților Sebastian Ghiță și Cristian Burci.

  De menționat că, în 2015, STS atribuise un contract circa 3 milioane de euro asocierii unor firme din grupul Teamnet International, despre care procurorii au susținut că ar fi controlate de Sebastian Ghiţă,

  ”Dacă s-au blocat aceste lucruri s-au blocat pentru niște interese financiare la nivel foarte mare și între state”, spune acum Alex Cumpănașus. ”Adică să nu țină STS lecții de blocare de achiziție - când ei au declarata câștigătoare o firmă de pe locul 2”m spune Cumpănașu.

  Cert este că, deși în presă au apărut mute controverse legate de achizițiile STS – este pentru prima dată când se vorbește de legături la nivel atât de înalt. Și, nu fără urmări! Cumpănașu acuză presiuni asupra sa – pentru a fi făcut să tacă!

  ”Cât trafic de influență vor mai face printre prietenii și colegii mei pentru ca eu să nu mai dau în domnul Vasilcă, în STS – la câte dintre organizații din CNMR le vor mai cere să iasă din Coaliție să facă cumva să mă oprească?”, a declarat revoltat Alexandru Cumpănașu.

  Mâine, la prima oră, Sputnik va prezenta date care arată o mișcare importantă – practic o campanie care vizează discreditarea lui Alexandru Cumpănașu – cel care, dintr-un om considerat al ”Sistemului”, pare a fi devenit cel mai periculos inamic a structurilor oculte ale statului.

  Тема:
  Fetele dispărute din Caracal - crimă odioasă (229)

  Tematic

  Cumpănașu, despre laserul de la Măgurele: ”există suspiciuni de furt tehnologic”
  Bombă în cazul crimelor de la Caracal: legătura cu Alex Cumpănașu! Detalii inedite!
  Pleșoianu, fulminant: “Tot ce spune Cumpănașu e perfect adevărat, trebuie zburați urgent!”
  Alexandru Cumpănașu, dezvăluiri șoc despre chinul nepoatei sale
  Cumpănașu, în forță peste autorități! ”Bătălie personală cu un sistem infect și ticălos”
  Dramatic! Cumpănașu regretă că i-a apărat pe procurorii care i-au lăsat nepoata să moară
  Tagurile:
  Serviciul de Telecomunicații Speciale, Alexandru Cumpănașu, Emmanuel Macron

  Știrile Zilei