23:16 16 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.47
 • USD17.71
 • RUB0.25
 • RON4.36
 • UAH0.66
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  1415984

  S-ar putea declanșa o lansare de mare succes a prezidențiabilului PSD – chiar prin meritele acestuia, nu ca în trecut, când a fost nevoie de stadioane de steaguri…

  BUCUREȘTI, 30 iul, Sputnik, Dragoș Dumitriu. Una dintre cele mai așteptate date din politică era, până aseară, 3 august. Data la care Congresul PSD trebuia să voteze candidatul la președinție al social democraților. Ei bine, nu! Congresul NU va mai fi pe 3 august!

   ”Comitetul Executiv Naţional al PSD a decis în şedinţa de luni amânarea congresului partidului pentru data de 24 de august, au precizat surse participante la reuniune”, a  anunțat Agerpres, citând ”surse”.

  Explicația, tot ”pe surse” ar fi ca PSD dorește să arate respectul cuvenit suferinței celor afectați de tragedia de la Caracal – inclusiv opiniei publice, profund afectată de cutremurătorul caz.

  Poate fi acceptată această explicație – pentru că NU e vorba doar de o simplă validare, ci și de o lansare oficială a candidatului – ceea ce, desigur, nu ar fi potrivită în aceste momente.

  Pe de altă parte, până atunci Viorica Dăncilă ”lucrează” bine pentru imagine – și nu o face forțat, ci firesc, pentru că este clar o persoană empatică – iar intervențiile sale în acest caz sunt naturale, binevenite.

  Pe scurt, ”mama națiunii” sau ”președintele bunei înțelegeri” este în elementul său – și este singura personalitate prezidențiabilă potrivită în acest ”rol”. Pe care, nota bene, nici nu a ținut morțiș să-l ”joace”! În plus, a dovedit și că nu ezită să ia măsuri ferme – așa cum lumea le cere în acest moment.

  În concluzie, pe 24 august s-ar putea declanșa o lansare de mare succes a prezidențiabilului PSD – chiar prin meritele acestuia, nu ca în trecut, când a fost nevoie de stadioane de steaguri… și care nu au folosit, în final, decât la eșecuri.

  Tematic

  Încă doi candidați la prezidențiale! ALDE și Pro România îi arată pisica PSD-ului
  Anunțul lunii: Pleșoianu a pus punct în cazul PSD! Mesaj fulminant, cel mai dur!
  Corlățean îl pune la punct pe Pieleanu: ”Mașina PSD nu s-ar fi mișcat pentru alt candidat”
  Tagurile:
  Decizie, PSD

  Știrile Zilei