02:49 20 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.22
 • USD17.78
 • RUB0.24
 • RON4.31
 • UAH0.65
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  Fetele dispărute din Caracal - crimă odioasă (229)
  4797120

  ”A fost o scăpare de a mea să fac public acest lucru, dar să fiți siguri că în următoarele zile va urma o altă plângere penală pe numele unor indivizi”.

  BUCUREȘTI, 30 iul - Sputnik, Dragoș Dumitriu. Devenit principalul vector al preocupării mediatice pentru cazului de la Caracal, Alexandru Cumpănașu, unchiul presupusei victime, Alexandra, a fost întrebat de Victor Ciutacu dacă a primit amenințări și dacă s-au făcut presiuni.

  De asemenea, cunoscutul jurnalist a întrebat și de demersuri de acest gen la adresa sa membrilor familiei lui Cumpănașu.

  Da, a recunoscut Cumpănașu, ”dar nu aș vrea să detaliez pentru că aș vrea să adun mai multe probe”.

  ”A fost o scăpare de a mea să fac public acest lucru, dar să fiți siguri că în următoarele zile va urma o altă plângere penală pe numele unor indivizi care au sunat colaboratori de-ai mei și prieteni de-ai mei și care subtil au spus că nu ar fi bine să nu mai depun plângerea penală”, a declarat Cumpănașu la Antena 3.

  Menționăm că e vorba de plângeri contra autorităților locale și centrale, despre care Cumpănașu a vorbit în mai multe intervenții mediatizate.

  În plus, Cumpănașu a acuzat STS de presiuni asupra membrilor Coaliției Naționale pentru Modernizarea României – ONG-ul condus de Cumpănașu.

  ”Din păcate lucrurile astea se întâmplă”, a declarat Cumpănașu în emisiunea lui Ciutacu. ”S-au întâmplat și alte lucruri, dar trebuie să ai și probe”, a mărturisit activistul civic, completând ”Mâine voi depune la MAI o solicitare privind protecția familiei mele”.

  Așa cum am anunțat, vom prezenta astăzi o analiză despre campania de discreditare începută împotriva lui Alexandru Cumpănașu. Dar și despre cei care atacă isteric atunci când se fac referiri la militarii de la baza de la Deveselu.

  Тема:
  Fetele dispărute din Caracal - crimă odioasă (229)

  Tematic

  Alexandru Cumpănașu, dezvăluiri șoc despre chinul nepoatei sale
  Cumpănașu, în forță peste autorități! ”Bătălie personală cu un sistem infect și ticălos”
  Dramatic! Cumpănașu regretă că i-a apărat pe procurorii care i-au lăsat nepoata să moară
  Tagurile:
  Victor Ciutacu, Alexandru Cumpănașu

  Știrile Zilei