22:20 16 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.45
 • USD17.70
 • RUB0.25
 • RON4.36
 • UAH0.66
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  Fetele dispărute din Caracal - crimă odioasă (229)
  7908160

  ”Ce s-a întâmplat cu cele două fetițe, ce s-a întâmplat cu smulgerea Sorinei din sânul familiei sale, nu reprezintă altceva decât consimțirea falimentului statului român”.

  București, 30 iul - Sputnik, Dragoș Dumitriu. ”Revolta”, este titlul unui text neobișnuit de scurt pentru Sorin Vîntu, postat de celebrul controversat om de afaceri – aflat într-o și mai controversată și interminabilă detenție… ”revolving”.

  Este un text… fulminant, excelent scris, plin de revoltă – și supărare sinceră.

  ”Când Simona Halep a triumfat la Wimbledon, mi-a fost jenă să scriu despre asta - mi s-a părut indecent să mă înfrupt din gloria acelei fete, asociindu-mi scriitura cu numele ei”, scrie Sorin Vîntu. ”Infinit mai indecent mi se pare să mă înfrupt din groaznicul sfârșit al celor două fetițe asasinate bestial de acel monstru cu chip de om”.

  De aceea, continuă omul de afaceri, ”modul absolut dezgustător în care Johannis a tropăit politic pe cadavrele celor două fetițe, mi-a întors, la propriu, stomacul pe dos”.

  ”Folosind o argumentație de cretin profesionist în declarația de presă pe care a susținut-o aseară, a încercat din răsputeri să dea vina pe adversarul său politic, neînțelegând, în nesfârșita sa imbecilitate, că ce s-a întâmplat cu cele două fetițe, ce s-a întâmplat cu smulgerea Sorinei din sânul familiei sale, nu reprezintă altceva decât consimțirea falimentului statului român”

  Un stat care, atrage atenția Vîntu, ”s-a specializat în ultimii 15 ani în prigonirea cetățenilor pe care îi conduce, și nu în protecția lor”.

  ”Prostia și nepăsarea funcționarilor acestui stat, debilitatea instituțiilor sale, precum și pachetul de legi care îl definesc, trebuie reformate din temelii”, scrie omul de afaceri.

  Concluzia este radicală: ”Acest stat trebuie să fie dărâmat în totalitate și reconstruit de niște oameni deștepți și cu dragoste pentru compatrioții lor”.

  ”A sacrifica doar niște funcționari are darul de a prosti populația, îndepărtând-o de la cauzele reale ale nenorocirilor produse de către acest stat”, a scris Sorin Vântu pe pagina sa de Facebook

  Тема:
  Fetele dispărute din Caracal - crimă odioasă (229)

  Tematic

  Mircea Badea l-a denunțat penal pe Guran – “ca Ghiță pe Vântu”
  Academia colaborează cu "consilierul pe extindere" al lui Sorin Vântu
  Sorin Vântu îl perie pe Iohannis și ironizează PSD – interesele ascunse
  Spectacol: din pușcărie, Vântu dă note "meciului" Kovesi și Toader
  Sorin Ovidiu Vântu riscă mult: ”Este o altă porcărie a Occidentului la adresa noastră”
  Tagurile:
  Klaus Iohannis, Sorin Ovidiu Vântu

  Știrile Zilei