00:23 17 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.47
 • USD17.72
 • RUB0.25
 • RON4.36
 • UAH0.65
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  Fetele dispărute din Caracal - crimă odioasă (229)
  82321

  “În urma unei discuții pe care am avut-o în această dimineața cu doamna prim-ministru am decis să mă retrag din funcția de ministru al Afacerilor Interne”.

  BUCUREȘTI, 30 iulie, Sputnik, Evan Răutu. Un adevărat șoc pentru Guvern și pentru Coaliție: după numai 6 zile de mandat, ministrul de Interne a demisionat!

  Este o lovitură teribilă pentru Guvern, care are de gestionat atât scandalul crimelor , cât și nemulțumirea opinie publice cu privire la siguranța publică.

  În plus, e de presupus că Iohannis va întârzia la limita maximă numirea unui nou ministru, ceea ce va afecta organizarea alegerilor.

  Motivele lui Moga sunt suspecte.

  Aparent, pentru ”a salva o parte din prestigiul puternic afectat al acestei instituții”?! Dar cum ar putea salva demisia ministrului asta? Moga nu e explicat.

  ”În urma unei discuții pe care am avut-o în această dimineața cu doamna prim-ministru am decis să mă retrag din funcția de ministru al Afacerilor Interne”, a declarat Moga. ”Am luat această hotărâre pentru a salva o parte din prestigiul puternic afectat al acestei instituții, în urma activității deficitare ai unor angajați ai săi care au fost destituiți sau urmează să fie sancționați”.

  Nicolae Moga a declarat într-o declarație de presă că ”în cele șase zile în care am condus MAI am dispus toate controalele posibile pentru identificarea vinovaților în cazul tragediei de la Caracal”. Toate aceste cercetări vor continua, a precizat Moga.

  Тема:
  Fetele dispărute din Caracal - crimă odioasă (229)
  Tagurile:
  ministrul afacerilor interne

  Știrile Zilei