04:59 20 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.22
 • USD17.78
 • RUB0.24
 • RON4.31
 • UAH0.65
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  Fetele dispărute din Caracal - crimă odioasă (229)
  131033

  “România nu e țara hoților, violatorilor, criminalilor – nu o să permit să se spună așa ceva despre țara mea”.

  BUCUREȘTI, 30 iul, Sputnik, Dragoș Dumitriu. ”Mă voi implica personal”, a declarat ferm premierul Viorica Dăncilă, la sediul MAI, unde l-a instalat pe ministrul interimar, Mihai Fifor.

  ”Au demisionat în aceste zile șeful STS si ministrul de Interne - au mai fost demiteri, vor mai fi”, a declarat Dăncilă, care a subliniat imediat ”Vreau să fie clar, aceste demisii nu înlocuiesc pedepsirea drastică a celor care au greșit – vă asigur că vom lua cele mai stricte măsuri”.

  Premierul a cerut tuturor factorilor implicați să trateze ”cu maximă responsabilitate și să prezinte cât mai repede rezultatele anchetei”.

  ”Precizez că mă voi implica personal în eficientizarea modului în care instituțiile statului se raportează la cetățeni”, a spus Dăncilă.

  Viorica Dăncilă a dezvăluit și ”prima sarcină” a ministrului interimar Fifor: să solicite de urgența verificări privind modul de funcționare a tuturor IPJ-urilor dar și ”cum sunt respectate procedurile de intervenție în caz de urgență”.

  ”Ne vom asuma o analiză complexă a celor implicați în protejarea cetățenilor, românii trebuie să continuă să creadă în Ministerul de Interne”, a declarat Dăncilă.

  Mesajul Vioricăi Dăncilă reprezintă un angajament ferm – dar și o lecție pentru cei care spun că România este țara tuturor cusururilor.

  ”România nu e țara hoților, violatorilor, criminalilor – nu o să permit să se spună așa ceva despre țara mea”, a declarat ferm Dăncilă, asigurând că ”îi vom pedepsi pe ce vinovați”.

  Astfel, prin implicarea directă, premierul Viorica Dăncilă îi dă o adevărată lecție și președintelui Iohannis, cel care privește politic și totodată distant situația, ca pe o sumă de vinovății politice – cu care el nu are nimic de-a face.

  Тема:
  Fetele dispărute din Caracal - crimă odioasă (229)

  Tematic

  Viorica Dăncilă revine în jocul periculos al lui Dragnea
  Tranzacție uriașă între Viorica Dăncilă și Victor Ponta!
  Ionuț Apahideanu – ”glumă” ceaușistă cu dedicație! Pentru Viorica Dăncilă despre… Dragnea!
  Dăncilă pregătește terenul pentru un portofoliu important în Comisia Europeană
  Tagurile:
  Klaus Iohannis, Viorica Dăncilă

  Știrile Zilei