01:59 28 Ianuarie 2020
În direct
 • EUR19.49
 • USD17.68
 • RUB0.28
 • RON4.08
 • UAH0.72
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  Fetele dispărute din Caracal - crimă odioasă (216)
  205 0 0

  Unchiul Alexandrei, Alexandru Cumpănașu, a spus că nu poate să exprime reacția părinților Alexandrei, când au auzit înregistrările.

  BRUXELLES, 31 iulie - Sputnik, Daniela Porovăț. Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, a spus la Antena 3 că părinții fetei au ascultat convorbirile acesteia cu operatorii 112, iar reacția a fost una ”sfâșietoare”.

  ”Înregistrările le-am văzut după-amiază, după ce colegii mei au făcut transcriptul. Părinții au ascultat, adică vărul meu da. Am rugat-o pe soția mea, am făcut în așa fel cât să se audă reacția.Reacția părinților nu pot să o exprim. E sfâșietor. Nu am ce să explic”, a declarat Cumpănașu.

  ”Un alt polițist a vorbit de pe telefonul lui de imbecil ce e. A prezentat ce a vrut el. A greșit foarte mult prin asta. A vulnerabilizat-o foarte mult. Trebuia să sune doar o dată, iar primul dobitoc trebuia să îi spună nu mai sunați că vă localizăm după asta, ștergeți apelurile și vă vom găsi”, a mai spus unchiul fetei.

  Acesta afirmă că părinții ei sunt ”niște oameni extrem de simpli, de modești, de calzi, de buni. Sunt oameni de la țară care au crescut-o în acel spirit. Era un copil cuminte, normal. Nici nu puteai să ai tupeul să îi spui vino mâine că a plecat cu unul. Nu era cu cluburi, cu fustițe, cu anturaje”.

  Alexandru Cumpănașu a spus apoi, încă o dată, că vărul său s-a dus la poliție încă de miercuri seară.

  Тема:
  Fetele dispărute din Caracal - crimă odioasă (216)

  Tematic

  Cazul Caracal explodează! Cumpănașu acuză: Macron, implicat într-o Achiziție mare a STS
  Mircea Badea, ipoteză surpriză despre crima din Caracal – cum putea fi comisă!
  Criminalul din Caracal făcea parte dintr-o rețea de prostituție din Italia
  Tagurile:
  Caracal, Alexandru Cumpănaşu


  Știrile Zilei