12:19 25 Ianuarie 2020
În direct
 • EUR19.66
 • USD17.73
 • RUB0.29
 • RON4.11
 • UAH0.73
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  139990

  Alexandru Cumpănașu a declarat ieri seara, la Antena 3, că Ministerul Justiţiei a anunţat familia că ADN-ul din oasele din acel butoi corespunde cu cel al părinţilor Alexandrei. De asemenea, DIICOT informează că anchetatorii au identificat alte fragmente osoase și probe biologice care urmează a fi analizate.

  BUCUREŞTI, 3 aug, Sputnik – Doina Crainic. Unchiul Alexandrei, Alexandru Cumpănașu, a anunţat ieri seara, la Antena 3, dar şi pe Facebook, că Ministerul Justiției a informat familia că probele ADN din oase corespund cu probele ADN ale fetei, iar Alexandra este confirmată decedată.

  „De-abia acum începe răzbunarea pe care cred că nimeni dintre cei care mi-au omorât nepoata nu și-o dorește. Ministrul Justiției l-a anunțat pe vărul meu de rezultat: se confirmă din păcate aceste date: ADN-ul Alexandrei din acea cenușă sau ce era… oase, (coincide - n.r.) cu ADN-ul părinților”, a declarat Cumpănașu la Antena 3.

  Totodată, DIICOT informează că Institutul Național de Medicină Legală (INML) a transmis raportul de expertiză medico-legală antropologică privind examinarea materialului osos și dentar identificat în urma percheziției domiciliare efectuate la locuința lui Gheorghe Dincă.

  În urma perchezițiilor de vineri de la casa lui Gheorghe Dincă, anchetatorii au identificat alte fragmente osoase și probe biologice care urmează a fi analizate din punct de vedere genetic și antropologic, informează DIICOT.

  Pe de altă parte, Cumpănaşu a scris pe Facebook că nu crede deloc „povestea de 2 lei servită despre criminal, arderea trupului etc.” şi că este vorba de „o caracatiţă cu mulţi golani care au nevoie de un ţap ispăşitor”. El a mai scris că, împreună cu familia, va cere efectuarea unei expertize internaţionale a rămăşiţelor din acel butoi.

  „ANUNȚ: Informarea Ministerului Justiției către familia mea nu mă face să cred deloc că Alexandra a fost arsă acolo și toate balivernele despre această situație. (…) Inelul și lănțișorul de ARGINT au fost găsite netopite!!!!!!. Tot în acel recipient și arse în același timp la o temperatura URIAȘĂ. Când vărul meu le-a identificat, acestea erau doar «afumate» dar ÎNTREGI. Aici avem de a face cu o caracatiță cu mulți golani care au nevoie de un țap ispășitor și oprirea discuției despre acest sistem bolnav în care oamenii simpli nu au nici o șansă la viață”, a scris Alexandru Cumpănaşu pe contul său de Facebook.

  De asemenea, el a mai scris că este „incalificabil și inexplicabil” de ce cercetarea la față locului a avut loc inițial fără criminaliști, în grabă, iar după două zile „monstrul” a fost transportat la București.

  „Adică practic timp pentru intoxicări, ascuns sau plantat probe, timp crucial pentru ca o rețea bine organizată până sus în statul român să își «pună lucrurile în ordine»”, adaugă unchiul Alexandrei.

  De asemenea, într-o altă postare, el a promis că va „răscoli” tot acest sistem pentru a afla adevărul.

  „Dar vă promit CĂ NU VA SCĂPA PICIOR DE POLITICIAN, PROCUROR, POLIŢIST, JUDECĂTOR, STS-ist. Asta ţine de mine. Şi voi răscoli tot acest sistem cu orice preţ”, a scris Cumpănaşu într-o altă postare pe pagina sa de Facebook.

  Tematic

  Ana Birchall – dispariția cea mai suspectă din cazul Caracal! Atitudine șocantă!
  Bătaie de joc! Încă unul ”aspru” pedepsit: Șeful Poliției Caracal iese la pensie!
  Inspecția Judiciară a descoperit că la procuratura Caracal sunt probleme. Și restul țării?
  Tagurile:
  Caracal, Alexandru Cumpănaşu, Alexandra Măceșanu


  Știrile Zilei