09:02 23 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.37
 • USD17.97
 • RUB0.25
 • RON4.34
 • UAH0.66
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  Fetele dispărute din Caracal - crimă odioasă (229)
  5377121

  Unchiul Alexandrei Măceşanu, Alexandru Cumpănașu, a dezvăluit, la postul România TV, că a fost ameninţat cu moartea şi s-au folosit mijloace de intimidare la adresa lui şi a familiei sale. Ce a spus cu privire la o posibilă candidatură la președinție.

  BUCUREŞTI, 4 aug – Sputnik, Doina Crainic. Alexandru Cumpănașu a dezvăluit că, de când a izbucnit scandalul legat de dispariţia nepoatei sale, caz care a cutremurat întreaga ţară, a primit ameninţări cu moartea şi s-au folosit mijloace de intimidare la adresa lui şi a familiei sale.

  „Am primit amenințări de toate felurile. S-au folosit mijloace de intimidare la adresa mea și a familiei. În acest moment, cred că se lucrează la cedarea mea psihică sub cu tot felul de mesaje. Eu voi face plângere penală împotriva acestor oameni”, a declarat Cumpănașu la postul România TV.

  Referitor la ideea care a fost vehiculată potrivit căreia s-ar folosi de acest caz dramatic pentru a obţine capital electoral pentru o posibilă candidatură la președinție, preşedintele Coaliției Naționale pentru Modernizarea României a negat vehement acest lucru.

  „Sunt și elucubrații de genul că eu mă folosesc de această dramă ca să candidez la președinție. Am obosit să tot neg această chestiune. Nu am cuvinte, nici nu știu să ce să mai spun. Este o campanie furibundă la adresa mea din partea acestui sistem odios pe care l-am întors cu fundul în sus”, a spus Cumpănașu, subliniind că nu va candida.

  El a adăugat că şi-a asumat o luptă „împotriva acestui sistem”, însă nu pentru a candida „împotriva lui Iohannis, Barna, Dăncilă sau cine o mai candida”. De asemenea, Cumpănașu a mai afirmat că nu va ceda în faţa presiunilor.

  Тема:
  Fetele dispărute din Caracal - crimă odioasă (229)

  Tematic

  Cumpănașu a recunoscut în fața lui Ciutacu: ”Amenințări, presiuni… și alte lucruri!”
  Campanie anti-Cumpănașu: “candidat la președinție” – oamenii lui Iohannis îl atacă
  Cumpănașu lovește în acoperirea cazului! Un ”clan” și țări europene pe harta scandalului
  Tagurile:
  amenințare cu moartea, Caracal, Alexandru Cumpănașu

  Știrile Zilei