04:16 21 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.33
 • USD17.90
 • RUB0.25
 • RON4.33
 • UAH0.66
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  6909111

  În presă s-a anunțat că, în această dimineață, celebra avocată Flavia Teodosiu a depus în instanță o cerere de intervenție în numele clientului său, Liviu Dragnea

  BUCUREȘTI, 8 aug - Sputnik, Dragoș Dumitriu. O știre bombă, pe care inițial multă lumea a luat-o drept Fake news a fost confirmată pentru Sputnik de Codrin Ștefănescu.

  În presă s-a anunțat că, în această dimineață, celebra avocată Flavia Teodosiu a depus în instanță o cerere de intervenție în numele clientului său, Liviu Dragnea, în calitate de intervenient principal, în contradictoriu cu PSD.

  ”Liviu Dragnea nu și-a pierdut calitatea de membru de partid – și, atenție, Liviu Dragnea nu vrea să facă rău partidului, acțiunea e făcută de avocați în sprijinul clientului – dar, din nou atenție, în presă se vehiculează informații false despre această acțiune”, spune Codrin Ștefănescu.

  Codrin Ștefănescu precizează că acțiunea va fi explicată ulterior de cei în drept.

  ”Surse din conducerea PSD spun că solicitarea adresată instanței de Liviu Dragnea este „o aberație” și că instanța a rămas joi în pronunțare”, scrie „Știri pe surse”.

  Agenția afirmă că ”în cererea depusă în instanță, Liviu Dragnea cere respingerea cererii de înscriere in Registrul partidelor politice de la TMB a rezultatului alegerii ca președinte al PSD a Vioricăi Dăncila ”pe motiv de ilegalitate si nestatuaritate a alegerii, datorită faptului că alegerea sa ca Președinte al PSD s-a făcut de către delegații la Congresul PSD din 29 iunie in baza modificărilor de Statut votat tot in acel congres dar neînscrise la Tribunalul București”.

  ”De asemenea, Liviu Dragnea cere respingerea cererii de înscriere în Registrul partidelor politice de la Tribunalul București a rezultatului alegerii ca secretar general al PSD a lui Mihai Fifor”, scrie ”Știri pe surse”

  Precizăm că fostul secretar general PSD, Codrin Ștefănescu NU a comentat și NU a confirmat aceste detalii, ci doar faptul că avocații au depus acțiunea, urmând a se face ulterior precizări, oficial.

  Știrile Zilei