04:02 25 Februarie 2020
În direct
 • EUR19.32
 • USD17.85
 • RUB0.27
 • RON4.02
 • UAH0.73
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  395 0 0

  În discursul ținut astăzi la Consiliul Național al PNL, președintele partidului Ludovic Orban s-a concentrat pe un singur lucru: realegerea lui Klaus Iohannis la Cotroceni.

  BRUXELLES, 8 aug - Sputnik, Daniela Porovăț. Ludovic Orban a vorbit exclusiv despre alegeri în discursul ținut la Romexpo, la Consiliul Național al PNL, insistând pe realegerea lui Iohannis căruia i-a făcut o descriere la superlativ, semn că deja a început campania electorală.

  Orban s-a ocupat apoi de ”promovarea la excepțional”  lui Rareș Bogdan, ”deși sunt mulți colegi care ar putea candida pentru funcție”. Orban a declarat că l-a propus pe Rareș Bogdan pentru funcția de  prim-vicepreședinte al PNL motivat de meritele deosebite ale acestuia.

  Trebuie să recunoaștem că Rareș Bogdan a plecat de la măsuța lui unde arăta toate fărădelegile din România și a venit alături de noi pentru a candida la Parlamentul European. O decizie extrem de importantă care a avut un rol important în victoria PNL”, a recunoscut Orban, despre care se știe că vede în Rareș Bogdan un rival.

  ”Noi am mai adus din partid oameni din afara partidului, dar când îi căutai în campanie, îi găseai mai greu. Din prima zi, din momentul desemnării ca și candidat, Rareș Bogdan a fost zi și noapte alături de noi”, l-a lăudat Orban pe Rareș Bogdan, obligat de situație.

  La propunerea lui Orban, așadar, Rareș Bogdan a fost ales prim-vicepreședinte al PNL, după ce Ludovic Orban i-a făcut un portret măgulitor pentru a nu da naștere la comentarii despre conflictele dintre ei într-o zi în care Iohannis are nevoie de liniște în PNL pentru a porni triumfal spre Cotroceni.

  Tematic

  Alex Cumpănaşu, avertisment radical pentru Iohannis și Dăncilă: ”Iată ce aștept de la ei!”
  Iohannis – primit urgent de Trump, la Washington!
  Organizatorul mitingului de sâmbătă, către Iohannis: ”Domnule Președinte trădător de țară”
  Tagurile:
  Klaus Iohannis, Ludovic Orban, PNL


  Știrile Zilei