16:00 24 Februarie 2020
În direct
 • EUR19.26
 • USD17.83
 • RUB0.28
 • RON4.01
 • UAH0.73
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  Fetele dispărute din Caracal - crimă odioasă (219)
  10548200

  Cristoiu: ”Cea mai mare prostie este asta, să nu vorbești de Deveselu – dar de ce nu am voie, ce Deveselu e Fecioara Maria?!”

  BUCUREȘTI, 9 aug - Sputnik, Dragoș Dumitriu. ”Cazul Caracal, mai exact modul în care televiziunile au relatat ce s-a întâmplat, a ajuns pe masa CNA - sunt zeci de pagini de monitorizări, dată fiind acoperirea evenimentului pe TV”, scrie ”Pagina de Media”. 

  Într-adevăr, cazul care ține în priză opinia publică a generat episoade jurnalistice… materie de studiu!

  Consiliul Național al Audiovizualului a analizat reflectarea cazului de la Caracal, atât conform monitorizării proprii, dar și a reclamațiilor primite!

  ”Forul a primit câteva reclamații”, scrie sursa citată, enumerând și ”ce au reclamat petenții”.

  Ei bine, pe lângă chestiuni de bun simț – ”Difuzarea momentelor extrem de dureroase cu reacțiile pe care le-au avut familiile fetelor din Caracal” sau absolut stupide ”Mediatizarea excesivă, pe aproape toate canalele TV a evenimentelor de la Caracal” ori ”Prezentarea imaginilor cu rămășițele umane găsite în curtea suspectului” (?!), mai apare o chestiune ciudată:

  ”Zvonul lansat/preluat de unele televiziuni, potrivit căruia cazul respectiv are legătură cu o rețea de prostituție creată pentru militarii americani de la Deveselu”.

  Această suspectă ”reclamație” l-a revoltat pe celebrul gazetar Ion Cristoiu, care a izbucnit în direct, la Antena 3:

  ”Cea mai mare prostie este asta, să nu vorbești de Deveselu – dar de ce nu am voie, ce Deveselu e Fecioara Maria?!”, a izbucnit Cristoiu.

  Ion Cristoiu a remarcat, de altfel, că una dintre principalele preocupări ale autorităților este să nu se facă vreo legătură cu Deveselu.

  Jurnalistul a ținut să comenteze – chiar dacă se expune sancțiunilor CNA – că nimic nu se mișcă la Deveselu și la Caracal fără ca serviciile să nu știe. E cel mai important obiectiv militar, spune Cristoiu, acolo trebuie să fie atenți să nu vină teroriștii.

  ”Hai să fim serioși, e imposibil în Caracal să treacă strada o pisică și serviciile să nu știe”, a spus Ion Cristoiu, comentând că fiecare detaliu e supravegheat monitorizat, inclusiv din sateliți.

  Menționăm că, în afara articolelor de presă (locală și centrală), posibila legătură cu Deveselu a fost comentată de oameni din armată sau poliție, cu argumente pro și contra.

  Тема:
  Fetele dispărute din Caracal - crimă odioasă (219)

  Tematic

  Ambasada SUA – gaz pe foc în scandalul Caracal și al suspiciunilor legate de baza Deveselu
  Rețele pentru americani? Detalii inedite legate de Deveselu, prețuri în Caracal și… Natașa
  Șocant! Au fost găsite alte urme de oase omenești în zona casei criminalului din Caracal
  A fost descoperit contul de Facebook al lui Gheorghe Dincă - ”monstrul din Caracal”
  Consultant politic, despre traficul de carne vie pentru militarii NATO de la Deveselu
  Tagurile:
  Ion Cristoiu, Deveselu, CNA


  Știrile Zilei