20:24 16 Februarie 2020
În direct
 • EUR19.23
 • USD17.70
 • RUB0.28
 • RON4.04
 • UAH0.72
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  236990

  ”Cu Poliția la vremea aceea era ca o familie. Dincă și asociatul său erau sub protecția totală a poliției, în sensul că aveau o putere financiară bunicică”.

  BUCUREȘTI, 12 aug - Sputnik, Evan Răutu. O adevărată ”Nucleară” a fost lansată aseară de un personaj intervievat de Mihai Gâdea, sub protecția anonimatului.

  Bărbatul, după toate aparențele avocat, a spus să s-a aflat în preajma lui Dincă un an – timp în care a cunoscut și rețeaua acestuia. O rețea de prostituție și trafic de persoane, care livra ”prospături”, cum spuneau membrii rețelei, chiar și unor potentați.

  Martorul-cheie susține că ”minorele din preajma lui Gheorghe Dincă și a partenerului său de afaceri, aveau o destinație foarte precisă: afaceriști și polițiști”. Și, atenție la acuzația șoc:

  ”O fată minoră a fost dată unui colonel de poliție care atunci era șeful IPJ Olt”, spune martorul, referindu-se la perioada 2000-2002. Pentru rețea, ”coruperea minorelor erau un mod de viață”.

  Cele mai multe fete ”corupte de Dincă pentru polițiști și afaceriști locali, erau minore”, spune martorul, care mai aruncă o ”nucleară”:

  ”Cu Poliția la vremea aceea era ca o familie. Dincă și asociatul său erau sub protecția totală a poliției, în sensul că aveau o putere financiară bunicică”, a declarat martorul la ”Sinteza zilei”.

  Tematic

  Dăncilă - anunț fără acoperire, omisiune mare și eșec grav de imagine în scandalul Caracal
  Cazul Caracal: tatăl Alexandrei rupe tăcerea – trimite un mesaj ferm tuturor care atacă!
  Cazul Caracal, Sorin Bălan demască vinovatul: ”Acela a făcut crima”. Acuzație bombă!
  Tagurile:
  Alexandra Măceșanu, Gheorghe Dincă, Poliția, Caracal


  Știrile Zilei