22:45 18 Ianuarie 2020
În direct
 • EUR19.48
 • USD17.45
 • RUB0.28
 • RON4.08
 • UAH0.72
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  8309140

  ”Am numele acestora și un martor de o credibilitate foarte mare – am dat aceste nume și toate informațiile la Parchet, de mai bine de 7 zile”

  BUCUREȘTI, 12 aug - Sputnik, Evan Răutu. Alexandru Cumpănașu a declarat ieri, la două posturi de televiziune că a fost amenințat de unii anchetatori. Cumpănașu spune că sunt ”patru persoane importante din sistemul judiciar și politic care au legătură cu Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul Caracal”.

  ”NU mai pot, am spus că voi spune tot dacă aflarea adevărului stagnează sau este ascunsă”, a spus Cumpănașu. ”Animalul de DINCĂ era cunoscut, frecventat, folosit si poate chiar acoperit de cel putin 4 oameni al căror anturaj merge mult în urmă”.

  Cine sunt acest patru persoane. Alex Cumpănașu le dă în vileag:

  - Un fost șef din Poliția Caracal ”care astăzi este mare om de afaceri în oraș”

  - Un fost procuror și ulterior Prim Procuror al Parchetului Olt

  - O fostă judecătoare ”cu care Dincă și cei 2 de mai sus se cunosc de mulți ani și cu care Dincă a avut o relație "de prietenie" și al cărei soț se pare că a dispărut și nu a mai fost găsit”.

  - ”Cel puțin un politician de Olt a cărui familie îl cunoștea pe Dincă și care l-a folosit mulți ani pentru diverse treburi "mărunte"”.

  ”Am numele acestora și un martor de o credibilitate foarte mare – am dat aceste nume și toate informațiile la Parchet, de mai bine de 7 zile”, scrie Cumpănașu pe Facebook, https://www.facebook.com/presedintecnmr/ completând  ”Până astăzi nu s-au făcut audieri pentru a se stabili natura relației cu acest ANIMAL”.

  Într-o altă intervenție Alexandru Cumpănașu a declarat că va dezvălui și numele celor expuși mai sus. Mai întâi însă așteaptă ca procurorii să-i audieze.

  ”Nu au cum să nu facă aceste audieri, atât timp cât este vorba de un dosar de răpire și posibilă crimă”, a declarat Cumpănașu.

  Într-o postare din această noapte, Cumpănașu anunță că azi, la ora 1200 se va prezenta din nou la Parchetul General pentru a depune acum IN SCRIS ”tot ceea ce le-am transmis deja de zile bune anchetatorilor”.

  ”Înteleg că nu este relevantă informația în timp rapid ci neapărat să avem hârtie. Mâine voi depune ÎN SCRIS multe detalii și piste transmise deja cu nume, persoane, documente menite să ajute parchetul pentru a afla adevărul!!!. ADEVĂRUL si VINOVAȚII trebuie aflați!”

  Voi continua bătălia pentru adevăr, promite Alexandru Cumpănașu, care postează și o frumoasă imagine cu Alexandra și tatăl ei.

  Tematic

  Alex Cumpănașu riscă tot: acuzație pe față, care poate aduce probleme României!
  Cumpănașu amenință furibund: ”Polițiști, procurori, judecători - plătesc TOȚI complicii!”
  Nouă informație șoc în cazul Alexandra, Cumpănașu se revoltă exasperat!
  Tagurile:
  Amenințare, Alexandru Cumpănaşu


  Știrile Zilei