09:15 13 Decembrie 2019
În direct
 • EUR19.28
 • USD17.32
 • RUB0.27
 • RON4.04
 • UAH0.74
  Victor Ponta și Călin Popescu Tăriceanu

  Tăriceanu a luat țeapă! ALDE e făcut praf chiar de omul de lângă Ponta!

  © Photo : flickr.com
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  85070

  ”ALDE are și așa prea multe față de ceea ce reprezintă... e problema PSD! Dar că a devenit și pețitoarea PRO România parcă e cam muuuuult prea mult!!!”

  BUCUREȘTI, 12 aug, Sputnik, Dragoș Dumitriu. Atitudinea lui Călin Tăriceanu pare din ce în ce mai greșită! Perspectiva unei despărțiri de PSD pentru o alianță cu Pro România pare de domeniul ridicolului, mai ales că ALDE este luat peste picior și făcut praf chiar de omul de lângă Ponta, fostul premier Tudose.

  ”Aflăm de pe toate sursele media că azi la 17:00 faimosul CEX PSD discută, printre altele, solicitarea ALDE de repartizare a unor posturi în Guv Dăncilă… atât pentru ei (ALDE), cât și pentru PRO România...”, scrie Mihai Tudose într-o recentă postare

  Apoi, controversatul premier trece la un atac virulent la adresa ALDE – cei cu care, chipurile, Tăriceanu făcea alianță.

  ”E noaptea minții... Că ALDE are și așa prea multe față de ceea ce reprezintă... e problema PSD! Dar că a devenit și pețitoarea PRO România parcă e cam muuuuult prea mult!!!”, scrie Tudose.

  Iar Mihai Tudose subliniază clar că nici nu se putea pune problema prelurării unor ministere de către ALDE – ”în condițiile în care Victor Ponta a declarat ieri că NU se pune problema intrării la guvernare în Guv Dăncilă...”

  ”Așa că, dragă CEX, vezi cu alde ALDE ce faci!”, scrie ironic Tudose, nedisimulând atitudinea disprețuitoare față de gruparea lui Tăriceanu.

  Tematic

  Tăriceanu i-a găsit porecla lui Iohannis: Președintele ”dați-mi, dați-mi, dați-mi”
  Consilierul lui Iliescu și Năstase: ”Dresajul lui Tăriceanu a costat câteva milioane!”
  Codrin intervine în criza PSD – ALDE, îi bagă mințile în cap lui Tăriceanu!
  Tăriceanu a luat țeapă! ALDE e făcut praf chiar de omul de lângă Ponta!
  Tagurile:
  Victor Ponta, ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu


  Știrile Zilei