21:37 20 August 2019
În direct
 • EUR19.57
 • USD17.62
 • RUB0.26
 • RON4.14
 • UAH0.70
  Premierul Viorica Dăncilă

  Viorica Dăncilă, răspuns ferm pentru Tăriceanu și Ponta

  © Photo: Guvernul României
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  500651

  ”Marea majoritatea a colegilor a decis că nu este oportună cooptarea Pro România la Guvernare, avem o alianță și vrem să continuăm până-n 2020”.

  BUCUREȘTI, 12 aug - Sputnik, Dragoș Dumitriu. În această seară, imediat după terminarea CEx al PSD, Viorica Dăncilă a dat un răspuns ferm ”ultimatului lui Tăriceanu”.

  ”PSD nu acceptă un ultimatum”, a declarat Dăncilă. ”Discuțiile sunt aplicate într-o coaliție, este un dialog constructiv…”

  În privința discuției din CEx Dăncilă explică: ”Am discutat despre restructurare, nu o avem în vedere, dar ne gândim la o remaniere și la ajustarea programului de guvernare”.

  ”Nu putem vorbi despre ultimatum, vorbim despre o cooperare și un dialog constructiv și acest lucru e important în prezent și în viitor”.

  În privința lui Ponta, Dăncilă a spus clar: ”Marea majoritatea a colegilor a decis că nu este oportună cooptarea Pro România la Guvernare, avem o alianță și vrem să continuăm până-n 2020”.

  Declarațiile domnului Ponta au nemulțumit colegii, a mai spus Dăncilă.

  În privința pretențiilor ALDE, președintele PSD a încercat să aplaneze nemulțumirile – ”Domnul Tăriceanu nu a făcut acest lucru - nu a cerut posturi în plus în Guvern”. A declarat Viorica Dăncilă.  Știrile Zilei