13:37 10 August 2020
În direct
 • EUR19.62
 • USD16.60
 • RUB0.23
 • RON4.06
 • UAH0.60
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  33450

  Premierul Viorica Dăncilă nu a lăsat fără replică atacul lui Călin Popescu Tăriceanu, a reacționat scurt și dur, dând adevărul pe față!

  BUCUREȘTI, 13 aug, Sputnik, Dragoș Dumitriu. La scurt timp după ce Călin Popescu Tăriceanu a atacat guvernul, taxându-l drept ”impotent”, Viorica Dăncilă reacționează dur, dând adevărul pe față!

  ”Nu ne mulţumim să terminăm târâş-grăpiş o guvernare (…) nu vreau să fac parte dintr-o guvernare impotentă”,  a declarat Tăriceanu.

  Premierul Viorica Dăncilă i-a dat o replică scurtă și dură:

  ”Probabil că atunci când vorbește de impotență… se referă la miniștrii dumnealui!”, a declarat Dăncilă, arătându-se surprinsă de declarațiile partenerului de guvernare.

  E părerea lui, era mai bine să fie exprimată în Coaliție, nu în presă, a declarat Dăncilă. ”Pentru mine e important acum să creștem pensiile, să dam OUG pentru a lupta împotriva criminalității”.

  ”Cred ca aceste lucruri nu fac bine - iar pentru mine este importantă stabilitatea țării”, a spus Dîncilă. ”Cred că aceste cuvinte, aceste acuzații nu fac decât să scindeze și eu mereu am îndemnat la consens, unitate și dialog”, a completat premierul.

  Pereședintele PSD a făcut aceste declarații la Craiova, cu prilejul participării la conferința de alegeri a filialei din Dolj. A fost prima deplasare în teritoriu a candidatului PSD la prezidențiale în vederea alegerilor – Dăncilă evidențiind că Muntenia și Oltenia susțin PSD.

  În privința afirmației despre miniștrii ALDE, mai multe voci au criticat prestația ministrului Energiei, Anton Anton, dat și prezența Ramonei Mănescu la Externe, un demnitar fără pregătirea și experiența diplomatică necesare, dar și cu probleme la dosar, evidențiate clar de presă.

  Tematic

  Andronescu, despre Dăncilă: ”A așteptat un moment bun să mă dea afară”
  Viorica Dăncilă, răspuns ferm pentru Tăriceanu și Ponta
  Viorica Dăncilă recunoaște cheltuieli supraestimate și amână un important program școlar


  Știrile Zilei