22:19 20 August 2019
În direct
 • EUR19.57
 • USD17.62
 • RUB0.26
 • RON4.14
 • UAH0.70
  Viorica Dăncilă

  Incredibil! Posibil act terorist la Craiova în timpul prezenței premierului Dăncilă!

  © Facebook / Viorica Dăncilă
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  65832

  Contextul vizitei premierului devine un factor agravant - acțiunea individului poate fi considerată ca un act asociat terorismului: au fost vizați civili, se putea solda cu panică, răniri grave sau chiar cu morți.

  BUCUREȘTI, 13 aug, Sputnik, D.D. În perioada în care Viorica Dăncilă s-a aflat la Craiova, un fapt uluitor s-a produs! Un individ arunca benzină în trecători de la balconul unui bloc de locuințe, încercând să le dea foc ulterior, reiese din comunicatul poliției.

  ”În jurul orei 16.00, poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Craiova au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat aruncă cu benzină într-un bloc din Craiova, dar şi pe persoane care trec prin zona respectivă”.

  La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de Poliţie precum şi luptători SIAS, care au reuşit să pătrundă în apartamentul în care acesta se afla, situat la etajul 2 al blocului, se menționează în comunicat, precizând că insul în cauză ”a fost imobilizat, stabilindu-se că este vorba despre un bărbat de 32 de ani, din Craiova”.

  ”Două persoane ar fi suferit arsuri că urmare a acţiunilor săvârşite de cel în cauză”, se arată în comunicat – deci e clar că individul a și încercat să dea foc!

  Bărbatul a fost dus la sediul Poliţiei – ”în cauză au fost demarate cercetările pentru lămurirea stării de fapt și a dispunerii măsurilor legale ce se impun”, a anunțat IPJ Dolj.

  Chiar și în afara contextului vizitei premierului, acțiunea individului poate fi considerată ca un act asociat terorismului: au fost vizați civili, iar acțiunea se putea solda cu răniri grave sau chiar cu moartea celor pe care insul ar fi reușit să-i incendieze. Contextul vizitei premierului devine un factor agravant.

  Tematic

  Andronescu, despre Dăncilă: ”A așteptat un moment bun să mă dea afară”
  Viorica Dăncilă, răspuns ferm pentru Tăriceanu și Ponta
  Viorica Dăncilă, reacție EXPLOZIVĂ la adresa lui Tăriceanu și a miniștrilor ALDE!
  Incredibil! Posibil act terorist la Craiova în timpul prezenței premierului Dăncilă!


  Știrile Zilei