18:15 19 Octombrie 2019
În direct
 • EUR19.35
 • USD17.41
 • RUB0.27
 • RON4.07
 • UAH0.70
  Viorica Dăncilă

  Viorica Dăncilă confirmă - Dana Gîrbovan, ministru!

  © Photo: Guvernul României
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  125331

  Cea mai importantă confirmare: ”Am discutat în prealabil cu doamna judecător Dana Gîrbovan, am rugat-o să facă parte din această echipă, am nevoie de un om care să fie din interiorul Justiției”

  BUCUREȘTI, 23 aug - Sputnik, Dragoș Dumitriu. Acum puțin timp, Viorica Dăncilă a confirmat oficial propunerea Danei Gîrbovan la Ministerul Justiției.

  Mai mult, Dăncilă a confirmat și că a discutat în prealabil cu Dana Gîrbovan.

  ”Bineînțeles că am discutat în prealabil cu doamna judecător Dana Gîrbovan, am rugat-o să facă parte din această echipă, am nevoie de un om care să fie din interiorul Justiției”, a spus premierul.

  Imediat, mai mulți reprezentanți ai unei anumite părți a presei au adus în discuție că Dana Gîrbovan, președinte al Uniunii Naționale Judecătorilor din România, ar fi contestată de unii magistrați – și că ar fi susținut inițiative legislative – unele atacate de Iohannis și de susținătorii săi.

  ”Doamna Gîrbovan este un profesionist care cunoaște bine domeniul Justiției”, a replicat ferm Viorica Dăncilă, punctând că, al fiecare propunere unii scot în evidență doar aspecte care nu le convin.

  Va accepta președintele Iohannis propunerea Dana Gîrbovan – ministru? ”Nu știu ce va face președintele, dar nici nu văd ce i-ar putea reproșa profesional doamnei judecător”, a replicat la fel de ferm Viorica Dăncilă.  Știrile Zilei