03:19 21 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.33
 • USD17.90
 • RUB0.25
 • RON4.33
 • UAH0.66
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  664100

  Fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu, a reacționat la desemnarea oficială a Vioricăi Dăncilă drept candidat la prezidențiale și le-a cerut liderilor PSD să își asume rezultatele

  BRUXELLES, 24 august- Sputnik, Daniela Porovăț. Codrin Ștefănescu, un opozant al candidaturii lui Dăncilă la președinția României, a avut o reacție dură pe pagina sa de socializare la lansarea de astăzi a candidatului printr-un Congres PSD.

  ”PSD și-a lansat azi candidatul pentru prezidențiale! Prin urmare, fiecare organizație are obligația să-și mobilizeze la maxim toate structurile. Și toți oamenii!”, a scris Codrin Ștefănescu pe Facebook.

  Dar bomba abia acum urmează: ”Să-și asume fiecare șef din teritoriu rezultatul final. Pentru că așa ați decis, susținut și votat! În unanimitate!”, le transmite fostul secretar general al PSD liderilor partidului.

  Asumarea rezultatelor în alegeri, de care a vorbit și Dăncilă, înseamnă însă, conform uzanței, demisia tuturor celor care nu obțin un scor bun. Probabil la acest lucru face referire și Codrin Ștefănescu prin mesajul său.

  Tagurile:
  Codrin Ștefănescu, Congresul PSD, PSD

  Știrile Zilei