03:59 20 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.22
 • USD17.78
 • RUB0.24
 • RON4.31
 • UAH0.65
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  190 0 0

  Eugen Teodorovici face acuzații grele: presa din România practică fake news. Cazul informațiilor conform cărora el ar unelti să o înlocuiască pe Dăncilă intră în această categorie, arată ministrul PSD.

  BRUXELLES, 29 august- Sputnik, Daniela Porovăț. Președintele executiv al PSD a acuzat Digi 24 (fără să nominalizeze televiziunea, ci doar faptele ei) de fake news după ce postul a transmis că Teodorovici ar purta negocieri cu Victor Ponta pentru înlăturarea de la Palatul Victoria a Vioricăi Dăncilă.

  "Iată că nu orice breaking news înseamnă real news sau quality news! Iată că breaking news înseamnă și fake news!”, spune Teodorovici pe pagian sa de faceboook.

  ”Tocmai ce am aflat, fiind în drum spre Pitești, unde voi participa la CEx PSD Argeș, că au apărut recent în presă informații despre negocierile pe care le-aș fi avut sau le-aș purta acum cu Victor Ponta pentru înlăturarea președintelui PSD, doamna Viorica Dăncilă și pentru preluarea funcției de premier al României. Binevoitorilor și combinatorilor le transmit că nu și-au găsit nici persoana, nici subiectul”, combate Teodorovici știrea.

  ”Oamenilor, fie că sunt sau nu simpatizanți ai PSD, le spun ceea ce le spun și colegilor mei, că un om politic nu are voie să fie motivat în acțiunile sale decât de proiectele cerute de poporul căruia îi datorează alegerea în diverse funcții și niciodată de vreun avantaj oferit de acea poziție în statul român. Restul e fake", a mai scris Teodorovici pe contul său de socializare.

  Presa din România a acuzat deseori Sputnik de fake news, dar iată că a ajuns la rândul său să fie arătată cu degetul! Și atunci, ce calitate are presa din România să judece articolele altora?

  Tematic

  Teodorovici: statul va plăti comisioanele pentru banii pe care diaspora îi trimite acasă
  Anunţ important de la ministerul Finanţelor: ce se-ntâmplă cu banii românilor din Diaspora
  Veste bună pentru familii: 4.500 lei pentru beneficiarii programului „O familie, o casă”
  Teodorovici, mesaj pentru bugetarii „jigniți incalificabil de PNL”
  Eugen Teodorovici nu mai suportă, își iese din fire și îl face praf pe Iohannis!
  Moldova, 27 august: Ziua Independenţei - Programul manifestărilor
  Teodorovici aruncă ”nucleara”: de ce a plecat ALDE de la guvernare
  Tagurile:
  ministrul finanțelor, PSD, Eugen Teodorovici

  Știrile Zilei