04:26 20 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.22
 • USD17.78
 • RUB0.24
 • RON4.31
 • UAH0.65
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  7158203

  Cumpănașu este un personaj activ, un ONG-ist cu ștate vechi, este și un personaj controversat – dar fără el s-ar fi mușamalizat cazurile fetelor și anchetarea situației clanurilor mafiote .

  BUCUREȘTI, 29 aug, Sputnik, Evan Răutu. Așa cum am anunțat, acum puțin timp, Alexandru Cumpănașu a anunțat că e gata să candideze la președinție!

  sondaj

  Doriți ca Alexandru Cumpănașu să candideze la președinție?
  • DA, doresc să candideze
   53.1% (1290)
  • NU, pentru că se va spune că profită de cazul fetelor
   41.6% (1011)
  • Nu știu, am nevoie de mai multe explicații
   5.3% (128)
  au votat: 2429

  Dar, cel care cunoaște în ultimul timp o uriașe notorietate ca ”unchiul Alexandrei”, spune că va candida DOAR dacă opinia publică consideră că e bine să candideze.

  Cumpănașu vrea să fie un președinte al cetățenilor – și promite ca în 2 ani să „radă” toate clanurile mafiote.

  ”Am să încerc să văd câţi oameni vor o Românie fără clanuri”, spune Alex Cumpănașu. ”Îmi doresc doar doi ani la Cotroceni - a fi de ajuns, în doi ani îmi voi da demisia, dacă nu voi rade toate clanurile din ţara asta”.

  Pe de altă parte, Cumpănașu este un personaj activ, un ONG-ist cu ștate vechi și realizator de emisiuni. A înființat Asociația pentru Implementarea Democrației, Coaliția Națională pentru Modernizarea României etc.

  Este și un personaj controversat – sunt discuții în privința studiilor, a contractelor cu instituții publice, a prezenței unor persoane și instituții în CNMR, are un stil vehement în paralel cu schimbări de opinie radicale. A susținut ”statul de drept”, chiar și poliția și procuratura pe care acum le atacă. Și multe alte probleme…

  Acum observatorii apreciază că este vectorul care dinamizează căutarea adevărului în cazul răpirilor – și, fapt indubitabil, fără intervențiile sale vehemente, de o duritate bine meritată, s-ar fi mușamalizat cazurile fetelor și anchetarea situației clanurilor mafiote din domeniul traficului de persoane și al prostituției.

  În acest context, așa cum spune chiar Alex Cumpănașu, este important ca opinia publică să-și spună opinia. Vă invităm să faceți acest demers prin intermediul unui sondaj cu o singură întrebare:

  Doriți ca Alexandru Cumpănașu să candideze la președinție?

  DA, doresc să candideze

  NU, pentru că se va spune că profită de cazul fetelor

  Nu știu, am nevoie de mai multe explicații

  Tematic

  „Statul e în pericol” -Exclusiv: Cumpănașu, despre cine vrea mușamalizarea cazului Caracal
  Alexandru Cumpănașu, propunere de excepție, va implica toți românii!
  Cumpănașu, mesaj INCENDIAR de ultimă oră – acuzații fulminante, decizie radicală!
  Tagurile:
  Președinte, Sondaj, Alexandru Cumpănașu

  Știrile Zilei