21:06 16 Octombrie 2019
În direct
 • EUR19.29
 • USD17.51
 • RUB0.27
 • RON4.06
 • UAH0.71
  Viorica Dăncilă

  Dăncilă a făcut propuneri de 6 noi miniștri, iar trei sunt de la ALDE

  © Photo: Guvernul României
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  51221

  Dăncilă recuperează ALDE, propunând trei miniștri din acest partid. Ea a anunțat astăzi că va introduce 6 noi miniștri în Guvern, dintre care 3 sunt de la ALDE, din grupul celor care îl susțin pe Meleșcanu

  BUCUREȘTI, 11 septembrie - Sputnik, Marius Holdean. ”Am decis să nominalizez reprezentanți ai ALDE pentru portofoliile rămase vacante. Am toată aprecierea pentru membrii ALDE care au decis să respecte votul din 2016 și programul de guvernare asumat împreună”, a declarat astăzi Dăncilă la Palatul Victoria.

  Premierul spune că a decis ca la Mediu și vicepremier să o propună pe Grațiela Gavrilescu, la Energie pe Ion Cupă, iar pentru Relația cu Parlamentul pe Alexandru Băișanu.

  Dăncilă a mai declarat că pe 12 septembrie expiră interimatul la MAI, pe 18 septembrie expiră interimatul la Educație, iar funcția pentru vicepremier pe probleme economice e vacantă, așa că a mai făcut propuneri pentru a ocupa și aceste posturi: Dan Chirilă pentru MAI, Camelia Gavrilă pentru Educație, iar pentru postul vacant de vicepremier pe Dan Matei.

  Tagurile:
  ALDE, Viorica Dăncilă


  Știrile Zilei