07:07 20 Octombrie 2019
În direct
 • EUR19.35
 • USD17.41
 • RUB0.27
 • RON4.07
 • UAH0.70
  Mihai Fifor

  Lovitură frontală! Fifor către Iohannis: ”Trebuie să moară oameni ca să numiți miniștri?”

  © Photo: Guvernul României
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  207560

  Fostul ministru interimar de Interne, Mihai Fifor, îl întreabă pe Klaus Iohannis dacă este nevoie să moară oameni pentru ca el să numească un ministru plin la Ministerul de Interne.

  BUCUREȘTI, 14 sept - Sputnik, Marius Holdean. ”De două zile, Ministerul Afacerilor Interne a rămas fără conducere! E pentru prima oară în istoria acestei instituții care are un rol central în asigurarea ordinii publice și siguranței cetățeanului”, observă Mihai Fifor.

  El atrage atenția că, în plin proces de reformare a sistemului de urgență, pe fondul tragediei de la Caracal, în plin proces de organizare a alegerilor prezidențiale, ”domnul Iohannis găsește de cuviință să lase MAI fără ministru!”.

  De unde și întrebarea dură adresată președintelui țării:

  ”Asta e „România normală” pe care ne-o propuneți domnule Președinte?! Cum veți răspunde dacă se produce o calamitate sau un accident grav și nu va fi un ministru care să coordoneze intervențiile? Parafrazându-vă propriile declarații, "trebuie să moară oameni" ca să numiți miniștri, așa cum vă obligă Constituția?”, îl atacă dur Mihai Fifor pe șeful statului.

  Tematic

  Școlile la raport: Mihai Fifor cere documente ”la zi”
  Fifor vrea identificarea deținătorilor de cartele pre-plătite
  Fifor îl trimite pe Iohannis în concediu: ”E cel mai bine pentru România!”
  Tagurile:
  Mihai Fifor, Klaus Iohannis


  Știrile Zilei