06:36 20 Octombrie 2019
În direct
 • EUR19.35
 • USD17.41
 • RUB0.27
 • RON4.07
 • UAH0.70
  Mircea Badea

  Iohannis, primire… antologică! Mircea Badea punctează imediat!

  © Photo: Blogul lui Mircea Badea
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  183362

  Atitudinea care trece de limitele Constituției nu este singulară – dar în afara comentariilor și criticilor în presă nu s-au luat alte măsuri care să-l vizeze pe președintele Iohannis.

  BUCUREȘTI, 16 sept - Sputnik, Dragoș Dumitriu. Faze uluitoare derulate la școala de vară a tineretului PNL – Iohannis a sfidat din nou prevederile Constituției privind implicarea în viața partidelor politice, iar primirea care i s-a făcut… ține de antologia peseudo-politicii.

  Iată câteva pasaje din declarațiile liderei TNL, Mara Mareș:

  ”Dragi colegi îl avem alături de noi pe cel mai tare președinte al României, la evenimentul celei mai tari organizații de tineret din România (…) Sunteți unul dintre cei mai respectați lideri la nivel european și ați făcut ca România să fie respectată și ascultată în UE și NATO și ce ne place nouă cel mai mult tinerilor, sunteți cel mai rău coșmar al PSD”.

  În plus, Mareș a spus că „suntem tare bucuroși să avem un președinte așa cool”, a spus reprezentata TNL.

  Nici liderul PNL, Ludovic Orban, nu a scăpat de descrieri ”tinerești” de acest gen: ”Azi îl avem alături de noi pe acela pe care l-aș descrie - forever young, die hard pentru adversarii politici- președintele PNL Ludovic Orban”.

  Fără comentarii. Totuși, președintele nu s-a abținut de la câteva declarații care au fost taxate imediat de realizatorul TV Mircea Badea.

  ”PNL a fost tot timpul pregătit și va fi pregătit să fie la guvernare”, a declarat Iohannis, întrebat de situația incertă a moțiunii și a intențiilor PNL. 

  În privința premierului, Iohannis a fost ferm – ”Ludovic e oricând gata să fie premier”.

  Implicare neconstituțională, consideră Mircea Badea, comentând imaginile și declarațiile.

  ”Ați văzut că Iohannis este purtătorul de cuvânt al PNL”, a spus Mircea Badea, subliniind tonul imperativ al președintelui față de partidul liberal – și în contrast cu atitudinea PNL. 

  Desigur, atitudinea care trece de limitele Constituției nu este singulară – dar în afara comentariilor și criticilor în presă nu s-au luat alte măsuri care să-l vizeze pe președintele Iohannis.

  Tematic

  Mircea Badea, replică genială pentru corul lăudătorilor SUA – le-a închis gura!
  Mircea Badea desființează… Scutul antirachetă: ”Suntem praf, suntem complet dezarmați!”
  Cuplaj inedit: Mircea Badea și Sorin Vîntu distrug un candidat cu șanse!
  Lovitură frontală! Fifor către Iohannis: ”Trebuie să moară oameni ca să numiți miniștri?”
  Incredibil! Adrian Năstase îl acuză pe Iohannis că i-a luat tema de campanie!
  Tagurile:
  Klaus Iohannis, Mircea Badea


  Știrile Zilei