15:27 14 Noiembrie 2019
În direct
 • EUR19.28
 • USD17.52
 • RUB0.27
 • RON4.05
 • UAH0.72
  Daniel-Cătălin Zamfir

  Ultima oră: celebrul senator Daniel Zamfir face o mutare politică bombă!

  © Photo: Antena3
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  40560

  Senatorul Daniel Zamfir s-a remarcat prin activitatea extrem de susținută în apărarea cetățenilor față de abuzurile băncilor.

  BUCUREȘTI, 16 sept, Sputnik, Dragoș Dumitriu. Unul dintre cei mai apreciați oameni politici actuali, senatorul Daniel Zamfir, face o mutare cheie – și care ar putea avea urmări importante.

  ”Fostul lider al senatorilor ALDE Daniel Zamfir se va afilia grupului de la Senat al PSD, pentru a nu îşi pierde locul în Comisia economică, însă rămâne membru al ALDE, au declarat surse politice”, transmite MEDIAFAX

  Reamintim că, după ultimele migrații politice, grupul ALDE din Senat s-a desființat, dar în urma afilierii la grupul ALDE a senatorilor ”Pro România” Adrian Ţuţuianu, Vasile Ilea şi Nicolae Marin, se va depune o cerere de înființare a unui grup parlamentar mixt cu numele ”Democraţia”.

  ”Am decis să reconfigurăm grupul ca grup parlamentar mixt cu denumirea Democraţia”, a anunţat Călin Popescu Tăriceanu, în plenul Senatului.

  Precizăm că Daniel Cătălin Zamfir a fost liderul grupului senatorial al ALDE.

  În luările sale de poziție în mass media și pe pagina de socializare, Daniel Zamfir s-a manifestat de multe ori critic față de atitudinea lui Tăriceanu. Deocamdată el nu a comentat informație – și nu a anunțat vreo intenție de trecere la PSD.

  Daniel Zamfir s-a remarcat prin activitatea extrem de susținută în apărarea cetățenilor față de abuzurile băncilor. De asemenea, a criticat vehement susținerea de către Coaliție a lui Mugur Isărescu în fruntea BNR.

  Update: Acum puțin timp, Daniel Zamfir a declarat pentru DC News că ”Nu este adevărat. Nu s-a întâmplat. Nu m-am afiliat grupului PSD”.

  Tematic

  Daniel Zamfir anunță victoria contra minciunii Băncii: ”Nu mor caii când vor câinii”
  Daniel Zamfir îl face praf pe șeful PNL: ”Orban e un paria, să fie limpede pentru toți!”
  Daniel Zamfir, revoltă în Parlament, se opune lui Tăriceanu!
  Daniel Zamfir e de neclintit: Motivele clare pentru care se opune lui Isărescu!
  Daniel Zamfir l-a prins pe Isărescu: iată concret cum plătesc mult românii din cauza lui!
  Daniel Zamfir, lecție dură pentru Tăriceanu: ”Nu am ce să caut cu șarpele în casă”
  Tagurile:
  ALDE, Daniel Zamfir


  Știrile Zilei