05:14 24 Ianuarie 2020
În direct
 • EUR19.66
 • USD17.73
 • RUB0.29
 • RON4.11
 • UAH0.73
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  97212

  În condițiile în care o parte dintre parlamentarii ALDE au decis să susțină Guvernul, voturile Pro România sunt esențiale pentru trecerea moțiunii de cenzură – ori acum, Ponta reia o scenă de… dedublare!

  BUCUREȘTI, 18 sept - Sputnik, Dragoș Dumitriu. Victor Ponta nu se dezminte – ba chiar reia o scenă celebră din trecutul său politic. ”Ca premier sunt de acord, dar ca deputat votez împotrivă”, declara Ponta în 2013.

  Acum, într-o declarație pentru STIRIPESURSE.RO reia scena, într-o formulă nouă: votez moțiunea, dar nu susțin textul!

  Conform sursei citate, parlamentarii Pro România ar fi strâns semnăturile pentru moțiunea de cenzură, ba chiar ar și vota demiterea Guvernului ”chiar dacă nu susțin textul PNL care justifică demersul de schimbare a Executivului”.

  ”O sa votăm moțiunea din motivele noastre - textul PNL nu ne interesează și nu îl susținem”, a declarat Ponta, justificând gestul -  ”Am strâns semnături pentru că premierul Viorica Dăncilă nu a venit cu restructurarea Guvernului în Parlament”.

  Reamintim că, în condițiile în care o parte dintre parlamentarii ALDE au decis să susțină Guvernul, voturile Pro România sunt esențiale pentru trecerea moțiunii de cenzură.

  Tagurile:
  Moțiune de cenzură, Victor Ponta


  Știrile Zilei