08:50 23 Februarie 2020
În direct
 • EUR19.19
 • USD17.77
 • RUB0.28
 • RON4.01
 • UAH0.73
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  Alegerile prezidențiale în România 2019 (258)
  76951

  Începutul oficial al unei bătălii decisive – dar și apropierea capătului de linie pentru mulți dintre cei care au fost tentați de prima funcție în stat

  BUCUREȘTI, 19 sept - Sputnik, Dragoș Dumitriu. Astăzi, la orele prânzului, candidatul PSD la președinția României, Viorica Dăncilă, își va depune oficial, la Biroul Electoral Central, candidatura la alegerile prezidențiale – și semnăturile necesare.

  Deci, azi ar putea fi noul început pentru PSD, în cazul în care candidatura Vioricăi Dăncilă ar da peste cap calculele și sondajele de opinie.

  Tot azi, dar la orele 17, își va depune candidatura și reprezentantul PMP, surprinzătorul Theodor Paleologu, un competitor mult mai combativ decât se aștepta cineva.

  Mâine au anunțat depunerea semnăturilor PNL și USR, respectiv Klaus Iohannis și Dan Barna, doi dintre principalii favoriți ai cursei prezidențialelor.

  Apreciatul artist și om politic Mircea Diaconu, candidatul ALDE-Pro România, este așteptat la sâmbătă – și în aceeași zi va veni și experimentatul politician Kelemen Hunor, candidatul UDMR.

  Omul de afaceri Viorel Cataramă, președintele ”Dreptei Liberale”, a depus ieri candidatura și semnăturile peste 230.000 de semnături, după afirmațiile sale.

  În competiție mai sunt așteptați doi participanți de marcă – Liviu Pleșoianu, reprezentând o orientare național-suveranistă, și Alexandru Cumpănașu, un justițiar intrat pe ultima sută în cursă.

  Participanții la alegerile prezidențiale își pot depune la Biroul Electoral Central candidaturile și semnăturile necesare până duminică, 22 septembrie, ora 24:00.

  Тема:
  Alegerile prezidențiale în România 2019 (258)
  Tagurile:
  Campanie electorală, Preşedinte, Viorica Dăncilă


  Știrile Zilei