07:02 20 Octombrie 2019
În direct
 • EUR19.35
 • USD17.41
 • RUB0.27
 • RON4.07
 • UAH0.70
  Ion Cristoiu

  Cristoiu aruncă nucleara: ”Asistăm la o operațiune pusă la cale de servicii”

  © Photo: Facebook / Ion Cristoiu
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  Alegerile prezidențiale în România 2019 (86)
  1870131

  „Anul acesta prezidențialele sunt o mare comedie, o piesă de teatru proastă. Spun asta pentru că eu cred că asistăm la o operațiune pusă la cale de servicii, nu am nicio îndoială”, a declarat tranșant jurnalistul Ion Cristoiu.

  BUCUREȘTI, 20 sept - Sputnik. Jurnalistul Ion Cristoiu crede că actualul președinte al României, Klaus Iohannis, va câștiga fără îndoială alegerile prezidențiale din acest an, fără să depună vreun efort. El argumentează această teză prin faptul că ceilalți candidați nu îl atacă, prezidențialele fiind „o comedie”, admițând că este o operațiune a serviciilor.

  „Anul acesta prezidențialele sunt o mare comedie, o piesă de teatru proastă. Spun asta pentru că eu cred că asistăm la o operațiune pusă la cale de servicii, nu am nicio îndoială, în care domnul Klaus Iohannis nu că va câștiga, că nu e nicio îndoială, dar operațiunea se numește „Klaus Iohannis trebuie să câștige dormind”, a spus Cristoiu la Antena 3.

  El a mai menționat că Iohannis încalcă Constituția, deoarece se implică mult la PNL, fiind încă președinte al României.

  „Domnul Iohannis, de când și-a anunțat candidatura, nu face altceva decât să meargă din când în când la PNL, încălcând grav Constituția, pentru că e încă președinte al României și nu membru PNL”. 

  Ion Cristoiu scoate în evidență faptul că niciun candidat nu are un proiect de țară pentru care să voteze lumea.

  „Nici la Barna, nici la Diaconu, nici la Dăncilă nu văd proiectul. Nu e niciun proiect pliabil pe nevoile oamenilor. Proiectul lui Iohannis este unul singur: să nu mai fie PSD la conducere. Dăncilă are un proiect pe care-l știu de la Liviu Dragnea, de la Ion Iliescu, de la Adrian Năstase. Proiectul pesedist e absolut penibil. Diaconu puteți să-mi spuneți ce proiect are? Barna.. proiectul lui de țară sunt alegerile anticipate”, a punctat celebrul jurnalist.

  Тема:
  Alegerile prezidențiale în România 2019 (86)
  Tagurile:
  Ion Cristoiu, Klaus Iohannis


  Știrile Zilei