10:13 10 Iulie 2020
În direct
 • EUR19.46
 • USD17.19
 • RUB0.24
 • RON4.02
 • UAH0.64
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  Alegerile prezidențiale în România 2019 (258)
  41910

  În cursul zilei de astăzi, liderul UDMR și-a depus candidatura pentru alegerile prezidențiale din 10 noiembrie la Biroul Electoral Central. Ce spune despre Iohannis.

  BUCUREȘTI, 21 sept – Sputnik, Georgiana Arsene. Liderul UDMR și-a făcut apariția la sediul BEC pe o trotinetă electrică, declarând că susține proiectele contra poluării.

  Kelemen Hunor a precizat că nu trebuie ca politicienii să se ocupe de fericirea oamenilor și că fericirea nu se asigură prin politică. Acest lucru se obține prin viziune, proiecte mărețe și ieșirea din mediocritate.

  „Astăzi e puţin să avem o ţară normală, e nevoie de mai mult. Nu trebuie politicienii să se ocupe de fericirea oamenilor. E o altă treabă, nu prin politică se asigură fericirea cetăţenilor. Trebuie să avem viziune, proiecte măreţe şi atunci vom ieşi din mediocritate”, a declarat Kelemen Hunor, referindu-se la sloganurile lui Klaus Iohannis şi Dan Barna, notează stiripesurse.ro

  Liderul UDMR a susținut că el crede că trebuie să vorbim şi despre educaţie, despre infrastructură, locuri de muncă, mediu, fiindcă ”şi noi vrem o ţară mai bună, un stat de drept, dar drept, şi noi vrem o ţară mai performantă, mai creativă”.

  Mai exact, în această campanie ar trebui să se vorbească despre viitor, despre viziunea fiecăruia pentru anii care urmează.

  Kelemen Hunor a explicat că a depus aproape 266.000 de semnături și că a venit cu trotineta electrică pentru a da un mesaj fiecărui cetățean de a folosi mai puțin mașinile și a de a avea grijă de mediu.

  Potrivit Hotărârii de Guvern care stabileşte calendarul alegerilor prezidenţiale din această toamnă, candidaturile pot fi depuse până cel mai târziu în 22 septembrie la ora 24.00.

  Campania electorală va începe în data de 12 noiembrie 2019, iar în 10 noiembrie este programat primul tur de scrutin al alegerilor prezidențiale.

  Cel de-al doilea tur de scrutin va avea loc în data de 24 noiembrie 2019.

  Тема:
  Alegerile prezidențiale în România 2019 (258)

  Tematic

  Iohannis, făcut praf de Dan Barna. Useristul l-a umilit grav!
  Iohannis și-a depus candidatura pentru un al doilea mandat. Ce promite
  Iohannis, replică acidă pentru Dan Barna
  Tagurile:
  Alegerile prezidențiale, Candidat, Klaus Iohannis, Klement Hunor


  Știrile Zilei