14:24 15 Decembrie 2019
În direct
 • EUR19.28
 • USD17.32
 • RUB0.27
 • RON4.04
 • UAH0.74
  Ramona Nicole Mănescu

  Cel mai tare ministru: a plecat cu Dăncilă în SUA, revine cu Iohannis

  © CC BY-SA 4.0
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  316917

  Ministrul de Externe Ramona Mănescu a făcut o adevărată piruetă în SUA: ea a plecat cu delegația oficială a premierului, dar apoi s-a lipit de evenimentele la care participă Iohannis.

  BUCUREȘTI, 25 sept - Sputnik, Marius Holdean. Prima piruetă de succes a Ramonei Mănescu a fost rămânerea în echipa guvernamentală după plecarea ALDE de la Palatul Victoria. Nu i-a rămas mult timp fidelă lui Dăncilă însă, pentru că Mănescu a găsit o tabără și mai bună, cea a președintelui Iohannis.

  Ministrul Mănescu a plecat în SUA alături de premierul Viorica Dăncilă şi alte membri ai Guvernului, cu un avion Turkish Airlines, cu escală la Istanbul. Odată sosită la New York, Ramona Mănescu a părăsit echipa Guvernului şi s-a lipit de suita preşedintelui Klaus Iohannis, şi el prezent în SUA.

  Chiar dacă a participat la câteva evenimente ale echipei guvernamentale, Ramona Mănescu a participat sau urmează să participe la cel puţin patru evenimentele alături de preşedintele Klaus Iohannis, potrivit programului oficial al Administraţiei Prezidenţiale.

  Prin acest comportament, Mănescu dă semne că vrea să rămână ministru și în cazul căderii Guvernului Dăncilă, curtându-l pe Iohannis pentru a fi păstrată și în viitoarea echipă e Executivului.

  Tematic

  Meleșcanu pleacă: O acceptă Iohannis pe Ramona Mănescu la Externe?
  Cazul Kabul se schimbă! Afirmația șocantă sau GAFA Ramonei Mănescu dă în vileag Misiunea
  Mănescu și ”principiile” în numele cărora au murit doi români în Afganistan - Video
  Tagurile:
  ONU, ministrul afacerilor externe, Ramona Mănescu


  Știrile Zilei