07:14 14 Iulie 2020
În direct
 • EUR19.41
 • USD17.13
 • RUB0.24
 • RON4.01
 • UAH0.63
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  267460

  ”Nu poate exista susținere pentru…nimic, nici această moțiune nu va trece. Opoziția a slabă, dezbinată și lipsită de seriozitate și asumare”

  BUCUREȘTI, 25 sept - Sputnik, Dragoș Dumitriu. ”Moțiunea de cenzură cu care ne amenință opoziția Opoziția nu va trece nici de această dată”, a declarat acum puțin timp Viorica Dăncilă, ca o reacție la anunțul că Opoziția ar fi strând voturile.

  ”Au mai încercat acest lucru, nu de mult, și au eșuat lamentabil, au mai ratat o dată această tentativă când au venit în Parlament fără o viziune, fără program de guvernare și fără o echipă guvernamentală”, strage atenția premierul, care afirmă că ”tot așa vin și acum, fără alternativă și fără cea mai mică idee despre ce vor face a doua zi”.

  În plus, președinta PSD teoretizează modul de acțiune al Opoziției: ”Și fiindcă nu poate exista susținere pentru…nimic, nici această moțiune nu va trece”.

  ”PSD este un partid unit, responsabil și care a înțeles că avem misiunea de a guverna România și a ne duce programul la capăt”, declară Viorica Dăncilă.

  Premierul transmite și un mesaj ferm PSD: ”Pentru asta am fost votați în 2016 și asta vom continua să facem, în ciuda tuturor încercărilor distructive ale unei opoziții slabe, dezbinate și lipsite de seriozitate și asumare când vine vorba de viitorul țării și al românilor”.

  Reamintim că, din informațiile transmisie de presă și de Opoziție, s-ar fi adunat numărul necesar trecerii Moțiunii de cenzură – inclusiv prin aportul a trei parlamentari PSD. Dar, între socoteala de-acasă și ce din… plen, e o ceva distanță.

  Tematic

  Șerban Nicolae o salvează pe Viorica Dăncilă și îi dă peste nas lui Victor Ponta
  Dăncilă, întâlnire importantă în SUA cu Banca Mondială
  Dăncilă, atac tăios la Iohannis - dar, ciudat, îl menajează într-un caz foarte grav!
  Cine sunt cei trei aleși PSD care vor să o dea jos pe Dăncilă
  Cel mai tare ministru: a plecat cu Dăncilă în SUA, revine cu Iohannis
  Tagurile:
  opoziția, PSD, Viorica Dăncilă


  Știrile Zilei