09:20 03 Iunie 2020
În direct
 • EUR19.54
 • USD17.50
 • RUB0.25
 • RON4.03
 • UAH0.65
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  452880

  Senatorul ALDE Daniel Zamfir, un oponent al alianței Pro România-ALDE, l-a atacat pe Ponta pentru intenția sa de a deveni comisar european, arătând că Pro România este un bolovan pentru partidul său

  BUCUREȘTI, 27 sept - Sputnik, Marius Holdean. ”SCHIMBAREA SCHIMBĂRII ȘARPELUI”, își intitulează postarea de pe Facebook Daniel Zamfir, indicând apoi că este vorba de Ponta.

  ”Un update la viermuiala de până acum a lui Ponta: îi cere Dnei Dăncilă să-l propună pe el comisar european în schimbul votului la moțiune. Am înțeles, pentru el e ok, dar ceilalți? Cum o fi asta pentru colegii mei din ALDE care merg pe mâna lui? Iar rămân printre scaune? Abia ce s-au vărsat în grupul lui Ponta de la Camera Deputaților...”, se declară alarmat Zamfir de sinusoidele lui Ponta.

  Zamfir atrage atenția că, în loc să salveze ALDE, Pro România îngroapă partidul:

  ”Și uite cum "colacul de salvare" al ALDE a devenit exact bolovanul care ne duce direct la fund fără să mai avem timp să luăm o gură de aer...”, își încheie senatorul postarea.

  Numele lui Victor Ponta a fost vehiculat ieri în mediile jurnalistice și politice ca posibil înlocuitor al Rovanei Plumb în funcția de comisar european pentru Transporturi, zvonurile fiind că Ponta ar fi dispus să voteze în favoarea lui Dăncilă la moțiunea de cenzură dacă e propus de PSD pentru Comisia Europeană.  Știrile Zilei