03:23 19 Aprilie 2021
În direct
 • EUR21.46
 • USD17.90
 • RUB0.24
 • RON4.36
 • UAH0.64
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  109742

  Cristoiu: ”Ne îndreptăm către căderea guvernului va fi un Guvern minoritar, Ponta şi Tăriceanu vor sprijini, amândoi au interesul în căderea Guvernului Dăncilă”.

  BUCUREȘTI, 29 sept - Sputnik, Dragoș Dumitriu. ”Nu putem sta la aceeași masă cu Călin Popescu Tăriceanu, care este la fel de vinovat de situația actuală a României (…) nu vom sta la aceeași masă cu Tăriceanu și ai lui, de asemenea, nu putem să stăm la aceeași masă cu cei de la Pro România, cu fostul premier Mihai Tudose, cu oameni ăștia eu nu stau la masă”, a declarat la mijlocul lui septembrie Rareș Bogdan.

  În aceeași perioadă, Rareș Bogdan s-a dezlănțuit la adresa ALDE și ProRomânia în mai multe postări dar și intervenții la TV.

  De câteva zile se poate observa o anumită tăcere din partea lui Bogdan, iar celebrul jurnalist Ion Cristoiu o pune pe seama unui ”ghiont de la Cotroceni”,

  ”Rareș Bogdan acum două, trei săptămâni a scris un text pe Facebook de care s-a făcut mare caz în care a spus că PNL-ul nu are ce negocia cu Ponta și cu Tăriceanu”, amintește Cristoiu, care completează: ”Din sursele mele, i s-a cam dat un ghiont de la Cotroceni”.

  De fapt, Iohannis negociază cu Ponta și Tăriceanu căderea guvernului PSD și susținerea unui guvern minoritar. De aici și schimbarea de în discursul lui Rareș Bogdan.

  ”Alaltăseară, am citit un text incredibil al lui, gata, nu se mai poate trăi, trebuie să cadă PSD-ul, cutare”, a spus jurnalistul la emisiunea Gândurile lui Cristoiu.  ”Din datele pe care le am eu şi din ce am studiat ne îndreptăm către căderea guvernului (…) va fi un Guvern minoritar, ei vor sprijini şi amândoi şi Ponta şi Tăriceanu au interesul în căderea acestui Guvern”.

  Rareș Bogdan a transmis pe Facebook un mesaj clar: ”Trebuie sa scăpăm urgent de ei, devine imperios necesar!”.

  Punerea la punct a controversatului Rareș Bogdan reprezintă un dublu interes și pentru Ludovic Orban: primo, ar putea prelua guvernul mai repede; secundo – vedetismul și ”independeța” acțiunilor lui Rareș îl îndepărtează pe ziarist de preferințele lui Iohannis, care preferă un ”soldat” aliniat în ”armata” sa, ”generalul”.

  Tematic

  Robert Turcescu dă în vileag o discuție între Dăncilă și Iohannis – pe cine vor numi!
  Ce i-a promis Ramona Mănescu lui Klaus Iohannis la New York
  Unic: Rareș Bogdan și Ingrid Mocanu anunță Ziua celei mai șocante Coincidențe din Justiție
  Mâna americanilor? Rareș Bogdan o atacă pe președinta Comisiei Europene: ”O plagiatoare”
  Disputa dintre Ludovic Orban și Rareș Bogdan lovește în Ursula
  Tagurile:
  Claus Iohannis, Rareș Bogdan

  Știrile Zilei