02:11 12 Decembrie 2019
În direct
 • EUR19.21
 • USD17.34
 • RUB0.27
 • RON4.02
 • UAH0.74
  Klaus Iohannis

  Reacție Iohannis – solicitare bombă - cere o Demisie importantă în cazul Caracal!

  © Photo : presidency.ro
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  Fetele dispărute din Caracal - crimă odioasă (206)
  55533

  La conferința anunțată în această seară pentru 20.15, președintele Iohannis nu a dat o replică la declarațiile Vioricăi Dăncilă și nici nu a vorbit de respingere comisarului european, dar a făcut o cerere uluitoare

  BUCUREȘTI, 30 sept - Sputnik, Evan Răutu. Brusc anunțată pentru ora 20.15, conferința președintelui Iohannis nu a fost o replică la declarațiile Vioricăi Dăncilă din această seară, și nici nu a vorbit de respingere comisarului european.

  Desigur, Iohannis a atacat puternic PSD, fapt deja pe cât de neconstituțional, pe atât de obișnuit, Dar, președintele s-a referit, uluitor, la cazul Caracal!

  A acuzat MAI, aici intrând iar în PSD care ”a promovat incompetenții” . E revoltător modul în care în ultima săptămână au reacționat în ceea ce privește ancheta de la Caracal și cumplitul caz din Dâmboviță, a spus Iohannis -  ”am văzut gesturi scandaloase, e extrem de grav că cei care conduc instituții ale statului român girează astfel de comportamente, victimele sunt tratate cu duritate și agresivitate”.

  ”PSD va plăti politic, vă promit acest lucru, a declarat președintele.

  Dar, surpriza serii a fost atacul la Felix Bănilă, căruia i-a cerut demisia! Motivul – comportamentul față de familia Melencu, fapt care într-adevăr a oripilat întreaga țară.

  ”Dar nu mă refer doar la Guvern, ci și la conducerea DIICOT - ar fi trebuit să aducă un plus de profesionalism și credibilitate”, a spus Iohannis. ”Acest lucru nu s-a întâmplat, iar ancheta generează în continuare semne de întrebare majore. Îi cer domnului Felix Bănilă să-și dea demisia!”.

  E nevoie de o schimbare la acest nivel, a conchis Klaus Iohannis în declarația de presă de la Palatul Cotroceni din această seară.

  Desigur, Iohannis omite faptul că, de 5 ani, omite să introducă în CSAT tema disparițiilor femeilor – pentru că statisticile arată că au dispărut circa 400 în fiecare an în care el a fost președinte. Deci, 2000 de femei în mandatul său sunt date dispărute – fapt care cu siguranță i-a fost adus la cunoștință de servicii. Și… nimic! Lazăr a fost un procuror general excepțional, desigur, clanurile nu s-au dezvoltat pe vremea aceea, probabil…

  Тема:
  Fetele dispărute din Caracal - crimă odioasă (206)

  Tematic

  Sursă apropiată de Dăncilă: Premierul îi pregătește dubla surpriză lui Iohannis, la ora 19
  Moment unic: Viorica Dăncilă, cel mai dur atac la Iohannis și Opoziție!
  Ultima oră – Iohannis, reacție imediată după declarația dură a Vioricăi Dăncilă
  Tagurile:
  Caracal, Klaus Iohannis


  Știrile Zilei