22:06 25 Ianuarie 2020
În direct
 • EUR19.66
 • USD17.73
 • RUB0.29
 • RON4.11
 • UAH0.73
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  82461

  PSD a avut o reacție rapidă după depunerea moțiunii, propunând ca azi, la ora 19 să se citească moțiunea. Dar, surpriză, nu s-a mai putut citi…

  BUCUREȘTI, 1 oct - Sputnik, Dragoș Dumitriu. O primă lovitură primită de autorii moțiunii – citirea moțiunii și stabilirea programului de derulare a etapelor procedurale NU s-a putut desfășura.

  Aceasta s-a datorat lipsei cvorumului din Birourile Permanente reunite ale Camerei Deputaților și Senatului.

  Anunțul a venit de la președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, care a anunțat că ședința conducerii reunite a Parlamentului nu s-a putut desfășura.

  ”Este o mascaradă”, a declarat Ciolacu, dând vina pe reprezentanții partidelor care au inișiat sau semnat moțiunea de cenzură că ”nu au asigurat cvorumul de lucru”. 

  Marcel Ciolac și Eugen Nicolicea au ironizat PNL – ”Aveam impresia ca liberalii vor să scape cât pe repede țara de PSD-iști”.

  ”Am așteptat ca să urgenteze procedura, dar aliații anti-Guvern nu au venit toți la Birourile Permanente reunite”, a spus Ciolacu, precizând că ”se va organiza o noua ședință mâine, pentru a se stabili când se citește moțiunea”.

  Tematic

  Dăncilă, declarație surpriză despre propunerea PSD pentru Europa
  Liviu Pleșoianu revine! Precizare importantă despre relația cu PSD
  Schimbare de ultimă oră la PSD –un alt candidat CONTROVERSAT ar fi câștigătorul
  Tagurile:
  eșec, Moțiune de cenzură


  Știrile Zilei