05:34 18 Noiembrie 2019
În direct
 • EUR19.42
 • USD17.60
 • RUB0.28
 • RON4.08
 • UAH0.73
  Traian Băsescu

  Băsescu arată CUM s-ar putea salva PSD la Moțiune! Rolul lui Marcel Ciolacu

  © Photo: Facebook / Traian Băsescu
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  258732

  Traian Băsescu a aruncat bomba – știe ce știe, este un moment potrivit pentru o mutare a PSD – iar atitudinea și manevrele lui Marcel Ciolacu denotă… multe

  BUCUREȘTI, 2 oct, Sputnik, Dragoș Dumitriu. Conform obiceiului său, fostul președinte Traian Băsescu vine cu informații bombă, dar și cu teorii care dau peste cap ceea ce gândea până atunci opinia publică.

  Așa s-a petrecut și în această seară, când fostul șef al statului aruncă bomba! Astfel, în ciuda calculelor ”la vedere”, Traina Băsescu a arătat cum s-ar putea salva PSD la Moțiune.

  ”Așa cum se învârt lucrurile, nu exclud posibilitatea ca moțiunea să nu treacă”, a spus Băsescu, explicând că ”nu are încredere în Tăriceanu și Ponta - să nu mai mire pe nimeni dacă aceștia te lasă cu spatele dezvelit”.

  Concret, Băsescu afirmă că i s-ar putea ”oferi ceva lui Ponta, dar și UDMR ului”, condiție ăn care ”aceștia vor schimba barca”.

  ”Orban are în față o înțelegere cu trei partide specializate în trădarea partenerilor: Ponta, Tăriceanu, UDMR”, a declarat Traian Băsescu la B1 TV.

  În paralel, se vorbește de nemulțumirile din Pro România ale grupului Daniel Constantin, fondatorii partidului pe care Ponta și-a construit gruparea.

  ”Ponta ia decizii de capul lui, nu-l mai consultă nici pe Tudose, biroul lui Constantin e izolat, nu-l bagă nimeni în seamă, există o mare nemulțumire după combinația cu Tăriceanu” – au spus pentru Sputnik surse din Pro România. 

  Deci, știe Băsescu ce știe, este un moment potrivit pentru o mutare a PSD – iar atitudinea relaxată de azi a lui Marcel Ciolacu spune multe. Să nu uităm că Marcel Ciolacu a fost/este un apropiat al lui Ponta, Tudose și Gabriel Vlase, cel din urmă fiind un liant puternic între actuali și foști lideri PSD.

  Deci, ar putea avea Ciolacu rolul cheie aici? Tot ce se poate, pentru că abilul politician pare a ști ceea ce face în Camera Deputaților, ieri și azi dând adevărate lovituri de maestru, jucând Opoziția așa cum a vrut – și asta elegant, politicos, cu zâmbetul pe buze!

  Tematic

  Băsescu continuă să uimească – nou discurs fulminant, lovește… fix unde se supără SUA!
  Sondaj: Ar trebui să-i ceară Iohannis lui Băsescu să-și dea DEMISIA de la Bruxelles?
  Șocul anului: Băsescu, înfundat de Justiție! Îl pasc pușcăria și demiterea de la Bruxelles
  E clar acum pe CINE ataca Băsescu și CINE l-a lichidat! Legătura cu Plahotniuc
  Băsescu se revoltă cumplit! Analist: ”Cineva vrea deconspirarea ofițerilor acoperiți”
  Tagurile:
  PSD, Traian Băsescu


  Știrile Zilei