20:53 06 Decembrie 2019
În direct
 • EUR19.39
 • USD17.48
 • RUB0.27
 • RON4.06
 • UAH0.73
  Premierul Viorica Dăncilă

  Viorica Dăncilă, demonstrație de forță: provoacă și face praf Opoziția!

  © Photo : Guvernul României
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  4966170

  Viorica Dăncilă a lovit puternic Opoziția - ”Încercările jenante de a amâna votul, moțiunea nu va trece, rămâneți aceeași adunătură de interese și ipocrizie”

  BUCUREȘTI, 2 oct - Sputnik, Dragoș Dumitriu. Acum puțin timp, Viorica Dăncilă a făcut o declarație fulminantă, prin care a făcut o adevărată demonstrație de forță – morală dar și politică – făcând praf, cu argumente, Opoziția și pe președinte Klaus Iohannis.

  Opoziția nu e interesată de guvernarea țării și nici nu are voturile, spune Dăncilă, care spune că în ultimele zile am asistat la ”Încercările jenante de a amâna votul”.

  ”Opoziția fuge de propria moțiune – au reușit doar să demonstreze că nu au suficiente voturi pentru moțiune – au demonstrat azi (la votul ordinii de zi, n.n.) când au avut doar 194 de voturi, nu 234 câte sunt necesare pentru moțiune”.

  Adevărul e că nu există aceste 234 voturi, afirmă președintele PSD, provocând astfel Opoziția.

  Ce s-a întâmplat ieri și azi ”arată câtă dorință au de a veni la guvernare”, declară Dăncilă, care s-a lansat într-o adevărată tiradă la adresa Opoziției:

  ”E uluitoare ipocrizia parlamentarilor Opoziției”, spune Dăncilă, ”Sunteți neserioși și compromiși, moțiunea nu va trece, rămâneți aceeași adunătură de interese și ipocrizie - care nu e interesată de guvernarea țării”.

   

  În final, Dăncilă s-a referit la Iohannis, despre care a spus că s-a situat din nou în afara Constituției, conform Deciziei de azi a CCR, și îi cere să se conformeze imediat!

  ”Să semneze numirile miniștrilor interimari imediat - nu ”de îndată”, că am văzut de înseamnă pentru dânsul -  să ia o scurtă pauză de la poze, concedii și ședințe la sediul PNL”, a declarat Dăncilă în declarația din această seară.  Știrile Zilei