16:49 15 August 2020
În direct
 • EUR19.79
 • USD16.71
 • RUB0.23
 • RON4.09
 • UAH0.61
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  17752164

  ”Lucrul ăsta îl știu de la un ofițer de informații, care este specializat în protecția unor obiective de acest fel și care are și ceva informații de la camarazi din zona respectivă”.

  BUCUREȘTI, 6 oct - Sputnik, Dragoș Dumitriu. Cunoscutul jurnalist de investigații Mirel Curea a lansat aseară o teorie care va isca, fără îndoială, un nou scandal. Redactorul șef adjunct al Evenimentului Zilei afirmă că omul numărul unu al serviciilor românești, generalul Florian Coldea, ar avea o legătură cu cazul Caracal.

  Curea pleacă de la o realitate certă, dar pe care anchetatorii cazului Caracal par să NU o ia în seamă: Deveselu. ”Serviciile de informații foarte prezente în zonă, nu mai explic de ce”, spune Mirel Curea.

  ”Contrainformativ zona aceea este una dintre cele mai protejate din lume, ținând cont de importanța obiectivului de la Deveselu, serviciile de informații Românești au dat toate informațiile pe care le-au avut cu privire sau în măsură să elucideze acest caz”, afirmă jurnalistul.

  Mai mult, Mirel Curea afirmă că are informații „din interior”.

  ”Lucrul ăsta îl știu de la un ofițer de informații, care este specializat în protecția unor obiective de acest fel și care are și ceva informații de la camarazi din zona respectivă”, afirmă investigatorul.

  Ei bine, de aici și până la complicațiile și efectele scandalului Caracal nu a mai fost decât un pas: politica!

  ”Îl vedeam pe domnul Cumpănașu cum devine prezidențiabil, neavând nicio șansă să devină președintele României, dar rupând votul dintr-o anumită zonă”, explică Mirel Curea, care punctează – ”Și acolo e mâna lui Coldea - văd jocul lui!”.

  Să facem un exercițiu de gândire: de unde ia voturi Cumpănașu? Evident, din zona antisistem dar și din alte zone. Pleșoianu a fost o victimă, fără doar și poate, a apariției puternice a lui Alex Cumpănașu. Așteptăm ca Mirel Curea să își dezvolte teoria. 

  Tematic

  Răceala generalului Florian Coldea, subiect de glume
  Dragomir: „Florian Coldea a urât-o pe Alina Bica de moarte"
  Florian Coldea, prezență surprinzătoare alături de un mare om de cultură!
  Tagurile:
  Caracal, Florian Coldea


  Știrile Zilei