10:41 16 Octombrie 2019
În direct
 • EUR19.29
 • USD17.51
 • RUB0.27
 • RON4.06
 • UAH0.71
  Viorica Dăncilă

  Dăncilă nu crede că moțiunea de cenzură va avea succes

  © Photo: Guvernul României
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  7510

  Viorica Dăncilă a declarat în această seară la Mediafax că parlamentarii PSD care vor vota moțiunea vor fi sancționați de partid, dar că nu crede că moțiunea va avea succes.

  BUCUREȘTI, 8 oct - Sputnik, Marius Holdean. Viorica Dăncilă a arătat într-un interviu cu Ion Cristoiu de pe Mediafax că a discutat cu parlamentarii PSD care au semnat moțiunea de cenzură și a confirmat că dacă aceștia își vor duce gestul până la capăt și vor vota pentru căderea guvernului, partidul va lua măsuri împotriva lor.

  Parlamentarii PSD nu vor vota, ci vor sta în bănci, a explicat Dăncilă.

  ”Vom avea argumente pentru orice punct din această moțiune. Este cea mai slabă moțiune, nu vedem nimic concret, nu vedem cifre. Eu cred că foarte mulți nu vor vota moțiunea. Ludovic Orban se bazează pe 237 de semnături. Va trebui să se asigure că vor avea 237 de voturi. Nu cred că vor avea 233 de voturi pentru ca moțiunea să treacă”, a declarat premierul

  ”Membrii PSD nu vor vota. Nu știu ce vor face cei de la PSD care au semnat pentru moțiune. Am avut o discuție aplicată cu ei, foarte deschisă. Nu am făcut ce am văzut în spațiul public, că am plătit. Unii au spus că au primit telefoane de la primari și le-au cerut să nu voteze moțiunea. Eu cred că partidul îi va sancționa”, și-a exprimat ea poziția față de parlamentarii PSD care au semnat moțiunea.

  Tematic

  Speriat de soluția de salvare a Guvernului, Ponta vrea pace cu Dăncilă
  Pleșoianu o atacă pe Dăncilă pentru că s-a dezis de Dragnea
  Viorica Dăncilă, MUTAREA ANULUI – a salvat PSD la Moțiune!
  Tagurile:
  Viorica Dăncilă


  Știrile Zilei