05:32 24 Octombrie 2019
În direct
 • EUR19.31
 • USD17.38
 • RUB0.27
 • RON4.06
 • UAH0.70
  PSD

  Întâlnirea care ar putea salva Guvernul: PSD se reunește la Vila Lac

  CC BY 2.0 / Partidul Social Democrat / Partidul Social Democrat
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  43130

  Cu o zi înainte de moțiunea de cenzură, floarea PSD se întâlnește la Vila Lac din Capitală cu premierul Viorica Dăncilă în efortul de a contracara asaltul opoziției la Guvern

  BUCUREȘTI, 9 oct - Sputnik, Marius Holdean. Premierul Viorica Dăncilă se va întâlni astăzi cu liderii și parlamentarii PSD, la Vila Lac, începând cu ora 17:30, au declarat surse din partid pentru Mediafax

  Întâlnirea are rolul de a coagula forțele PSD înainte de examenul capital de mâine. Dar PSD are și vești îmbucurătoare. Tot astăzi, doi deputați PSD, Horia Nasra și Cornel Itu, s-au reîntors în PSD așa că opoziția a mai pierdut două voturi pentru moțiunea de cenzură.

  Și senatorul Șerban Nicolae a dat un mesaj prin care anunță că se așteaptă ca foștii colegi din Pro România și ALDE să nu susțină căderea Guvernului.

  „În ceea ce îi privește pe foștii noștri colegi din PSD plecați la Pro România și foștii noștri aliați de la ALDE eu cred că ei înțeleg votul din 2016, înțeleg obligațiile unui mandat de 4 ani și nu au cum să intre în suita lui Iohannis doar pentru a-l ajuta la alegerile prezidențiale”, a zis Șerban Nicolae. Potrivit acestuia, PSD a avut o „comunicare constantă” în ultima perioada cu parlamentarii Pro Romania și ALDE.

  Tagurile:
  Moțiune de cenzură, vila, PSD


  Știrile Zilei