17:21 26 Februarie 2021
În direct
 • EUR21.34
 • USD17.45
 • RUB0.24
 • RON4.38
 • UAH0.63
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  78 0 0

  Viorica Dăncilă a ajuns la Parlament unde a și dat prima declarație referitoare la moțiunea de cenzură prin care se declară optimistă cu privire la rezultatul votului

  BUCUREȘTI, 10 oct - Sputnik, Marius Holdean. „Sunt pozitivă și optimistă. Vom vedea, mai este puțin timp”, a spus Dăncilă astăzi la Parlament.

  Premierul a transmis și un mesaj parlamentarilor PSD:

  ”Eu sper ca toți să dea dovadă de corectitudine. Sunt convinsă că dacă un parlamentar de la PSD va vota astăzi, va fi foarte atacat în primul rând de oameni. Categoric, am luat o hotărâre în Cex, nu putem accepta așa ceva”, a spus Dăncilă.

  Și Eugen Teodorovici, președintele executiv al PSD, a transmis un mesaj pe Facebook înainte de moțiune:

  ”Este o vorbă din popor...apa trece, pietrele rămân. Tot cam așa stau lucrurile și cu acțiunile politice ale opoziției noastre…moțiunile trec, PSD rămâne”.

  El mai spune că ”PSD rămâne singurul partid serios, stabil și sigur, singurul partid ancorat în realitățile noastre sociale și economice, care deține voința și capacitatea de a gândi și acționa coerent pe o scenă politică în care beția campaniei electorale și perdeaua de fum ideologic de la nivelul unei opoziții turmentate și agresive anulează orice așa-zisă miză”.

  În finalul mesajului său, Teodorovici afirmă că ”ceea ce va rămâne în urma acestui delir al voturilor pentru dărâmarea guvernului, se va transpune în idealul știrb și logica frântă a unei opoziții de conjunctură care nu își dorește în mod real să guverneze pentru că nu are nici cu cine și nu are nici cu ce!”.

  Tagurile:
  Moțiune de cenzură

  Știrile Zilei