21:18 10 August 2020
În direct
 • EUR19.62
 • USD16.60
 • RUB0.23
 • RON4.06
 • UAH0.60
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  Alegerile prezidențiale în România 2019 (258)
  33118

  Pe 12 octombrie a început campania electorală oficială pentru alegerile prezidențiale din România. Iohannis a lansat cu această ocazie primul său mesaje electoral propriu-zis, deși bătălia electorală a început, de fapt, de mult

  BUCUREȘTI, 12 oct - Sputnik, Marius Holdean. Klaus Iohannis a transmis în prima zi de campanie electorală pentru alegerile prezidențiale că miza scrutinului este „o Românie fără PSD”:

  ”Miza alegerilor prezidențiale este foarte mare – prezența la vot în număr mare este esențială pentru a avea, pentru prima dată în ultimii 30 de ani, o Românie fără PSD. Acest lucru ar însemna o victorie pentru normalizarea unei societăți care vrea o schimbare, vrea un nou început, vrea o Românie normală și corectă”, a scris Iohannis pe pagina sa de facebook.

  Marea realizare a lui Iohannis rămâne lupta cu PSD:

  ”Ca Președinte, am folosit toate instrumentele democratice și constituționale pentru a bloca PSD. Prin intervențiile mele, prin implicarea voastră continuă și prin votul dat pe 26 mai am reușit să menținem România pe drumul său pro-european și democratic”.

  El își îndeamnă alegătorii la vot:

  ”Doar prin participare majoră la vot putem să ajungem într-o nouă etapă – în care să construim o majoritate nouă, pro-europeană, care să aducă prosperitate autentică oamenilor și cu care să relansăm România, cu o bună guvernare și cu o resetare a statului în ansamblu. Împreună pentru România normală!”, își încheie Iohannis primul mesaj electoral.
  Тема:
  Alegerile prezidențiale în România 2019 (258)

  Tematic

  De ce sunt respinși doar candidații din Est? Candidatul Ungariei a pățit ca Rovana Plumb
  Un candidat la prezidențiale dă peste nas oficialilor care l-au reclamat - îi face praf!
  Spre deosebire de România, Ungaria își apără candidatul pentru Comisia Europeană
  Dăncilă, în prima ședință de Guvern după moțiune - mesaj de candidat la prezidențiale
  Tagurile:
  Klaus Iohannis


  Știrile Zilei