15:40 22 Noiembrie 2019
În direct
 • EUR19.32
 • USD17.43
 • RUB0.27
 • RON4.04
 • UAH0.72

  Dăncilă îl sfidează total pe Iohannis: ”Îl chem în fața românilor pentru o confruntare”

  © AP Photo / Vadim Ghirda
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  4545170

  ”Același amatorism, același mare nimic, nici un program de guvernare, nici un plan, nici măcar o majoritate – Iohannis a dovedit maximă eficiență în a face rău României”.

  BUCUREȘTI, 15 oct - Sputnik, Dragoș Dumitriu. Viorica Dăncilă contraatacă puternic după desemnarea lui Ludovic Orban, pe care șefa PSD îl numește una dintre cele mai vocale persoane care au anunțat concedieri și tăieri.

  ”Același amatorism, același mare nimic, nici un program de guvernare, nici un  plan, nici măcar o majoritate - nu se pot aduna să propună un guvern”, a declarat tăios Viorica Dăncilă.

  Președintele PSD consideră că este ”de o crasă iresponsabilitate să dai jos guvern – și să nu ai nicio posibilitate de a pune în loc altul”.

  ”Klaus Iohannis a dovedit maximă eficiență în a face rău României”, a punctat Viorica Dăncilă, care i-a aruncat în față președintelui o provocare: ”Îl chem pe candidatul Iohannis în fața românilor pentru o confruntare pe programe”, a spus Dăncilă, condamnând politica bazată pe insulte.

  Dăncilă cere partidelor care au votat moțiunea să își asume răspunderea guvernării. ”Dacă nu își asumă această răspundere, înseamnă că și-au bătut joc de români”, a declarat Dăncilă.

  ”PSD nu va vota guvernul lui Iohannis, PSD nu va merge la votul de investitură”, a declarat ferm președintele PSD.

  Pe de altă parte, Dăncilă a anunțat că, în eventualitatea unui consens şi a investirii Guvernului, ”PSD nu se va opune niciunei măsuri care va aduce beneficii românilor”.

  ”Dar, vă asigur că voi sancţiona aspru orice decizie luată împotriva oamenilor”, a spus Dăncilă, încheind nu fără ironie: ”Le urez succes în formarea şi învestirea noului Executiv”.

  Tematic

  Olguța, anunțul momentului: ”Nu vom ceda șantajului, rămâne premier Viorica Dăncilă!”
  Viorica Dăncilă, mutare excelentă, reintră în joc! Ion Cristoiu: ”Asta e o știre!”
  Dăncilă lansează cea mai cea mai tare provocare pentru PNL – interesează toată lumea!
  Tagurile:
  Klaus Iohannis, Viorica Dăncilă


  Știrile Zilei