15:02 22 Noiembrie 2019
În direct
 • EUR19.32
 • USD17.43
 • RUB0.27
 • RON4.04
 • UAH0.72
  Mircea Badea

  Denise Rifai și Mircea Badea - cuplul de moderatori în confruntarea Dăncilă – Iohannis!

  © Photo: Facebook / Mircea Badea chiar el
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  Alegerile prezidențiale în România 2019 (221)
  45472

  Un asemenea cuplu ar transforma chiar și o dezbatere Iohannis – Dăncilă într-una interesantă - și ar face audiență mare, în pofida candidaților

  BUCUREȘTI, 16 oct - Sputnik, Evan Răutu. După ce ieri Viorica Dăncilă a lansat o provocare inedită pentru președintele Klaus Iohannis – și anume o confruntare ”unu la unu”, a venit o reacție inedită.

  Vedeta incontestabilă a postului ”Realitatea” TV, Denise Rifai, s-a oferit să modereze dezbaterea – sau confruntarea dintre Viorica Dăncilă și Klaus Iohannis, chiar la ”Realitatea” TV.

  Desigur, propunerea este ”bombă”, pentru că frumoasa realizatoare este unul dintre cei mai incomozi interlocutori, având un stil extrem de… original - și fiind o adevărată provocare pentru orice invitat.

  Dar, cunoscută fiind atitudinea anti-PSD a postului – și, de multe ori, a jurnalistei, ar fi interesant de alcătuit o echipă – sau un cuplu de moderatori, care să se… echilibreze unul pe celălalt.

  De aceea, poate cel mai interesant ”cuplu” pentru Denise Rifai ar fi chiar Mircea Badea, cel care nu de puține ori a ”criticat-o”, în stilul său unic, pe agresiva și spectaculoasa realizatoare.

  Oricum, un asemenea cuplu ar asigura două condiții esențiale – ar transforma chiar și o dezbatere Iohannis – Dăncilă într-una interesantă și ar face o audiență mare. Desigur, datorită celor 2 moderatori, nu datorită celor doi candidați. Din păcate… asta e situația…

  Тема:
  Alegerile prezidențiale în România 2019 (221)


  Știrile Zilei