20:01 15 Noiembrie 2019
În direct
 • EUR19.32
 • USD17.58
 • RUB0.27
 • RON4.05
 • UAH0.73
  Ludovic Orban

  Orban reacționează la majoritatea PSD și dă peste cap planurile lui Dăncilă și Băsescu

  © Photo: Facebook / Ludovic Orban
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  Activitatea guvernului Ludovic Orban (74)
  183 0 0

  Ludovic Orban a spus că majoritatea partenerilor de negocieri din Parlament au zis că vor susține un guvern monocolor PNL.În aceste condiții, Băsescu s-a agitat degeaba să aducă PMP la guvernare,el având chiar laude la adresa lui Orban pe care îl criticase dur în trecut

  BUCUREȘTI, 21 oct - Sputnik, Marius Holdean.Ludovic Orban și-a modificat poziția de negociere după ce PSD a anunțat posibilitatea constituirii unei noi majorități în jurul social-democraților.

  ”Trebuie să ținem cont de ceea ce au anunțat toate formațiunile politice și majoritatea au spus că ar susține un guvern monocolor PNL, așadar prezența oricărui alt partid care își dorește la guvernare ar putea atrage retragerea susținerii de către restul partenerilor”, a spus Ludovic Orban. Mesajul este adresat în principal PMP și ALDE pentru că Tăriceanu a spus că nu va sta la aceeași masă cu partidul lui Traian Băsescu.

  În același timp, Orban speră să primească mai multe voturi în Parlament dacă nu își antagonizează susținătorii, mai ales că ALDE și PMP nu se vor putea ralia cu PSD și vor fi obligați să voteze pentru Guvernul Orban. Așa încât declarația lui Orban, care zilele trecute trăgea de toate partidele cu excepția PSD să intre la guvernare, reprezintă o contramăsură la majoritatea PSD.

  Тема:
  Activitatea guvernului Ludovic Orban (74)

  Tematic

  PNL face concesii USR, dar acestea îl vor costa scump în alegeri
  Orban, declarație de ultimă oră: ”Nu există decât o singură soluție”
  Presa din Ungaria spune că Ludovic Orban e maghiar și îl numește Orbán Lajos
  Tagurile:
  Viorica Dăncilă, Băsescu, PSD, PMP


  Știrile Zilei