15:29 22 Noiembrie 2019
În direct
 • EUR19.32
 • USD17.43
 • RUB0.27
 • RON4.04
 • UAH0.72
  Liviu Dragnea

  Dragnea joacă tare – UN PAS mai aproape de ELIBERARE – poate chiar anul acesta!

  © AP Photo / Vadim Ghirda
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  57640

  Dacă decizia va fi favorabilă este posibila ca până la finele anului sentința de condamnare să fie anulată – iar anul acesta Liviu Dragnea să fie liber.

  BUCUREȘTI, 22 oct, Sputnik, 22 oct, Dragoș Dumitriu. Liviu Dragnea pare a fi din ce în ce mai aproape de eliberare! Acum puțin timp, avocații săi au depus la Curtea Supremă un recurs în casaţie - prin care încearcă să obţină anularea condamnării de 3 ani şi 6 luni de închisoare pe care a primit-o în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman, anunță agenția națională AGERPRES

  Astfel, fostul preşedinte al PSD folosește și această a doua cale extraordinară de atac, după ce săptămâna trecută a depus o contestaţie în anulare la ÎCCJ.

  Sursa citată informează că și alți doi condamnați în dosarul ”angajărilor fictive” la DGASPC Teleorman, Floarea Alesu şi Olguţa Şefu, au depus contestaţii în anulare.

  Este posibil ca la începutul lunii noiembrie Curtea Supremă să decidă dacă aceste cereri pot fi judecate – fapt care s-ar putea petrece tot luna viitoare. Dacă decizia va fi favorabilă este posibila ca până la finele anului sentința de condamnare să fie anulată – iar anul acesta Liviu Dragnea să fie liber.

  Tematic

  ”Omul din umbră” revine: Mesaj de la Monaco despre Dragnea, PSD, ”ticăloși și trădători”!
  Demers uluitor al lui Liviu Dragnea. Adevăratul sens al acțiunii!
  Liviu Dragnea, gest neașteptat pentru Dăncilă
  Ciutacu, apel către DNA în cazul Barna – diferența față de Liviu Dragnea!
  Gabi Firea îl denunță Orban: ”Eu am acele agende”! Infracțiune mai mare ca a lui Dragnea!
  Tagurile:
  Libertate, Liviu Dragnea


  Știrile Zilei