09:49 12 Iulie 2020
În direct
 • EUR19.46
 • USD17.19
 • RUB0.24
 • RON4.02
 • UAH0.64
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  2082171

  ”Am fost lăsat baltă – e cea mai mare dezamăgire a mea, mă despart irevocabil de omul în care am avut cea mai mare încredere”

  BUCUREȘTI, 24 oct - Sputnik, Dragoș Dumitriu. ”Din seara asta îmi dau demisia din ALDE”, a declarat senatorul Daniel Zamfir. ”Plec cu mare amărăciune din acest partid și mă despart irevocabil de omul în care am avut cea mai mare încredere: Călin Popescu Tăriceanu”.

  ”Cea mai mare dezamăgire a mea, ca om politic în care am crezut, este Călin Popescu Tăriceanu!”, a declarat Daniel Zamfir, în direct, la emisiunea ”Punctul de întâlnire”.

  Politician implicat în lupta cu cele mai puternice structuri – băncile – Daniel Zamfir acuză ALDE și pe Călin Popescu Tăriceanu: ”Am fost lăsat baltă”.

  ”Lucrul care mă doare cel mai tare este că ALDE, care a stat trei ani la guvernare și s-a bătut pentru legea salarizării, legea pensiilor și alte lucruri bune făcute de această guvernare, le anulează acum, votând guvernul Orban”, a spus Zamfir.

  Ironic, Daniel Zamfir observă că singurul lucru pe care l-a criticat Tăriceanu a fost că ”sunt prea puține femei în Guvern”.

  ”Nu e scandalizat domnul Tăriceanu că se secretizează arhiva SIPA?”, întreabă revoltat Zamfir. ”Practic, iarăși mijlocul de șantaj asupra judecătorilor. Nu-l deranjează că discutăm, în programul de guvernare, despre cum să construim mai multe pușcării? E detaliat asta! Nu e un lucru care să deranjeze?”

  Senatorul încheie retoric acest capitol din viața politică: ”Tot ce am făcut bun în guvernarea PSD-ALDE dăm la gunoi? Anulează colegii mei din ALDE tot ce s-a făcut bun în guvernarea PSD?”.  Știrile Zilei