08:02 22 Noiembrie 2019
În direct
 • EUR19.32
 • USD17.43
 • RUB0.27
 • RON4.04
 • UAH0.72
  Premierul Viorica Dăncilă

  Dancilă, atac exploziv la Iohannis după învestirea Guvernului Orban: „Un dictator”

  © Photo: Guvernul României
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  Activitatea guvernului Ludovic Orban (76)
  8830

  Campania electorală a intrat într-o fază dură după votarea Guvernului Orban. Viorica Dăncilă îl acuză pe președintele Iohannis că este nici mai mult, nici mai puțin, decât ”un dictator”

  BUCUREȘTI, 4 nov - Sputnik, Marius Holdean. Viorica Dăncilă a transmis pe pagina sa de Facebook un mesaj foarte dur la adresa lui Iohannis pe care îl acuză că nu are curajul să vină la o confruntare electorală cu ea:

  ”Încă vă aștept, domnule Klaus Iohannis, să stăm în fața românilor și să le spunem ce a făcut fiecare din noi, în ultimii ani, pentru ei, pentru copiii lor, pentru traiul lor de zi cu zi. Aveți curaj, domnule Iohannis! Românii merită o explicație pentru tot ceea ce ați făcut sau n-ați făcut în acest mandat ratat la Președinția României”, a scris Dăncilă pe contul său de socializare.

  Plină de curaj, Dăncilă îi spune lui Iohannis că mai are doar 20 de zile la Cotroceni, ”20 de zile până când veți afla că România nu e oarbă, România nu doarme și nu e absentă, așa cum ați fost dumneavoastră timp de 5 ani”.

  Dar lovitura cea mai tranșantă este lăsată la finalul postării, unde Dăncilă anunță că românii ”vor alege să oprească ascensiunea periculoasă și setea de putere a unui dictator, a unui om care își sabotează și își lovește propriul popor”.

  Тема:
  Activitatea guvernului Ludovic Orban (76)
  Tagurile:
  Guvernul Orban, dictator, Klaus Iohannis, Viorica Dăncilă


  Știrile Zilei